Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport met grote diversiteit aan sporten

Op zaterdag zal P&M Sport in sportarena De Heuf live verslag doen van de wedstrijd in de BeNe-Liga handbal tussen de heren van Herpetz Bevo HC en het Belgische Callant Tongeren. Hier zal blijken of het team van trainer Jo Smeets de goede lijn voort kan zetten.

Op zaterdag zal P&M Sport in sportarena De Heuf live verslag doen van de wedstrijd in de BeNe-Liga handbal tussen de heren van  Bevo HC en het Belgische Callant Tongeren. Hier zal blijken of het team van trainer Jo Smeets de goede lijn voort kan zetten.

Verder zal in deze wederom goedgevulde uitzending Joost Blokland berichten over de Maalbeekcross in Belfeld en vooruitkijken naar de 3de wedstrijd in de Limbra crosscompetitie, die in Helmond verlopen zal worden. Met Kirsten Janssen van het Baarlose Limburg Express Cycling Team wordt gesproken over de zesde wedstrijd in Toma Cycles Cup.

Marcel van Lier blikt terug op de derby in de handbalbeker tussen de dames van BSAC en Bevo HC. Maik Wilms laat weten of de volleybalheren van VC Olympia in Gemert weer eens hebben kunnen winnen na de nederlagen tegen de topploegen in hun klasse, terwijl aanvoerder Tom Heines van de Tupos-heren terugkijkt op het dubbelprogramma van zijn ploeg. Tenslotte zal trainer/coach Rudy Beurskens de derby tussen zijn VC Asterix-dames en de VC Kessel-talenten analyzeren. Don Nijssen laat weten hoe het de zaalvoetbal van MZV/De Heere van Meijel vergaat.

Op zondag de 11de van de 11de zal P&M Sport aanwezig zijn in sporthal De Körref in Meijel, waar de volleybaldames van Peelpush vanaf 15.30 uur de strijd aangaan met het Groningse Veracles, waarbij winst noodzakelijk is om mee te blijven doen om de titel. In deze uitzending zal coach Ronald de Jongh van VC Grashoek terugkijken op de derby die zijn dames zaterdagavond speelde in Sevenum.

In het amateurvoetbal zal de wedstrijd van MVC ’19 bij Helmondia van dichtbij gevolgd worden en ook teruggekeken worden op de eerder gespeelde bekerwedstrijden.

Lambert van Berlo kijkt terug op de wedstrijd van zaterdag tussen Herpetz Bevo HC en Tongeren, terwijl John Korsten de topper in de topklasse van het zaalvoetbal van ZVV Beringe in Geleen analyzeert. Ook in deze uitzending aandacht voor atletiek (Limbracross) en wielrennen (Toma Cycles Cup). Met trainer Kees Bosch van de volleybaldames van VC Olympia wordt gesproken over de derby in de eerste divisie, die zijn ploeg zaterdag speelde in Stramproy.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.