Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

P&M Sport met vele sporten

Weer een vol sportweekend ondanks dat enkele ploegen vrij af zijn. Dat betekent ook weer twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport met aandacht voor een diversiteit aan sporten.

Op zaterdag zal vanuit sportarena De Heuf de BeNe-liga handbalwedstrijd tussen de heren van Bevo Hc en Kras/Volendam live te volgen zijn en is van dichtbij te volgen of de ploeg van Jo Smeets de eerste zege van vorige week in Antwerpen thuis een passend vervolg kan geven tegen deze sterke tegenstander.

Naast uitslagen uit diverse sporten zoals zaalvoetbal, volleybal en darts, in deze uitzending ook bijzondere aandacht voor de Thoma Cycles cross met Daan Bongers en vanuit de studio een voorbeschouwing op het atletiekseizoen met Joost Blokland.

Met Don Nijssen zal gesproken worden over de prestaties van de zaalvoetballers van MZV/De Heere van Meijel, met de nieuwe trainer/coach Rudy Beurskens over de volleybalsters van VC Asterix en tenslotte met aanvoerder Tom Heines over de heren van VV Tupos.

Trainers Ton van Dijck van RKMSV en Wilgert Janssen van Bevo zullen vooruitblikken op de wedstrijden van hun voetbalteams op zondag tegen respectievelijk RKESV (Ell) en SVC 2000 (Roermond). De uit Meijel afkomstige nieuwe trainer van Egchel John Smedts zal de voetbaltoto spelen.

In de uitzending van zondag is Omroep P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijd van Kessel bij Leeuwen alsmede van het getergde Panningen dat reuver ontvangt, terwijl ook de verrichtingen van alle overige Peel en Maas vopetbalteams op de voet gevolgd worden. Direct na afloop zal er met trainers Rob Geenen (Baarlo) en Rob Jacobs (Helden) nabeschouwd worden op de wedstrijden van hun ploeg tegen SV Laar respectievelijk IVO (Velden).

Met trainer/coach Johan Leenders van de Peelpush dames zal teruggekeken worden op de topper van zaterdagavond in de topdivisie volleybal in Groningen bij nummer 2 Donitas. Met de coach van VC Grashoek wordt gesproken over de verrichtingen van zijn dames zaterdag in Valkenburg. In de studio zullen de volleybaldames van VC Olympia te gast zijn. Met hun wordt gesproken over hun succesvolle debuut in de 1ste divisie.

Trainster Iris Crooijmans blikt terug op de wedstrijd van de hockeydames van HCPM bij Heeze, terwijl John Korsten bericht over de verrichtingen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in Sittard en vooruitkijkt op de derby tegen het Venlose Inter ’80.

Tenslotte wordt met assistent-caoch Lambert van Berlo de wedstrijd van de heren van Bevo HC tegen Volendam geanalyseerd.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.