Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport met voetbal, volleybal en beugelen

De competities zijn in volle gang. Dus P&M Sport ook. Zo ook komend weekend weer 2 meer dan goed gevulde programma’s.

Op zondag zal de wedstrijd Belfeldia – VV Kessel live te volgen zijn, maar ook een van de derby’s der derby’s, of te wel Baarlo – MVC ’19 zal van nabij gevolgd worden. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas amateurvoetbalteams gevolgd worden en alle doelpunten direct gemeld worden. Direct na afloop zal Rob Jacobs nabeschouwen over de wedstrijd van Helden tegen Ysselsteyn.

Op zaterdagavond zullen Nelis Luijten (Grashoek) en Ton van Dijk (RKMSV Meijel) vooruitkijken op de wedstrijden van hun ploeg tegen VOS en Altweerterheide.Koningslust-trainer Gé Ummenthun zal de voetbaltoto spelen.

Lambert van Berlo zal terugkijken op de handbalderby in de BeNe-Liga tussen Herpetz Bevo HC en OCI LIONS. Met de nieuwe trainer van de Bevo-dames, Björn Willinat zal gekeken hoe de dames het doen en gaan doen in de 2de divisie. Ook aandacht voor atletiek, waar Ger Hermans bericht over de Limbracross.

Trainer/coach Nico Maessen van VC Kessel laat weten hoe zijn dames het ervan hebben afgebracht in Den Dungen in hun 3de wedstrijd in de 3de divisie van het damesvolleybal. Met Johan Leenders wordt gesproken over de uitwedstrijd van de Peelpush-dames bij Dros/Alterno, terwijl met Kees Bosch gesproken wordt over de succesvolle promovendus VC Olympia in de 1ste divisie. Coaches Sjoerd Simons van de Peelpush heren en Jos Nelis van de Tupos-dames laten weten of hun teams zich hebben kunnen herstellen van de nederlagen verleden week.

Met Herm Hendrix wordt gesproken over de clash in de Lotto ereklasse van het beugelen tussen Maasbree en kampioenskandidaat Neer, terwijl Baarlonaar Jos Hutjens terugkijkt op de wedstrijd tussen Hegelsom en Sevenum.

Presentator Mat Nellen zal met Bart Hanssen spreken over de Thoma Cycles cross in Baarlo en met John Korsten over de verrichtingen van ZVV Beringe in de zaalvoetbal topklasse.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.