Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

P&M Sport ook in Paasweekeinde

Veel competities lopen ten einde of zijn afgelopen. Echter zeker in het amateurvoetbal is het nog spannend op diverse fronten. Voor een aantal teams een drukke periode, met doordeweekse inhaalwedstrijden en ook een dubbelprogramma in het Paasweekeinde. Omroep P&M Sport is er uiteraard bij.

Op zaterdag (let op: uitzending begint om 18.00 uur) is P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijden Baarlo-Ysselsteyn en TSC ’04 (Tegelen)-VV Kessel. Voor zowel Baarlo als Kessel staat er nog veel op het spel. Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige teams op de voet gevolgd. En wordt er teruggeblikt op de doordeweeks gespeelde wedstrijden.

Met Peelpush-heren-coach Sjoerd Simons wordt teruggekeken op de fraaie 3e plaats die de Meijelse volleybalmannen in de eerste divisie behaald hebben dit seizoen. Even was er nog hoop dat er daarmee zelfs nog gepromoveerd kon worden. Hoe? Dat zal uitgebreid besproken worden. Verder aandacht voor paardensport vanuit Sevenum en deze week ook aandacht voor autosport races met een vooruitblik op de wedstrijden, die maandag in Venray verreden worden. Met Joris van Eekeren wordt de tafeltenniswedstrijd tussen fusieclub Fortus en Sibbe nabeschouwd.

Op Paasmaandag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de internationale menwedstrijden in Sevenum. Vanaf sportpark Panningen-Noord zal de wedstrijd tussen Panningen en Horn live te volgen zijn, terwijl vanaf sportpark De Roode Eggen Kessel-EMS live te volgen is. Als altijd zullen de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook nauwlettend gevolgd worden. Met direct na afloop een terugblik op de wedstrijden Ysselsteyn-Baarlo en Grashoek-Resia Wellerlooi met de trainers Rob Geenen en Nelis Luijten.

Met assistent-coach Lambert van Berlo wordt direct na afloop nabeschouwd op de wedstrijd om het Nederlands kampioenschap tussen Kras/Volendam en de heren van Herpetz Bevo HC. Hierbij zal ook teruggekeken worden op de derby van zaterdagavond, toen de handbalheren van Bevo HC op bezoek gingen bij eeuwige rivaal OCI Lions in Sittard.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 18.00 uur en Paasmaandag vanaf 14.00 uur.