Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport op Paaszaterdag

In het Paasweekend een beperkt sportprogramma, derhalve ook slechts 1 uitzending van Omroep P&M Sport en wel op zaterdag. Niet vanaf 19.00 uur zoals gebruikelijk, maar vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur, dit in verband met de aanvang van amateurvoetbalwedstrijden.

In deze Paasuitzending zal live verslag gedaan worden vanaf sportpark Panningen-Noord van de wedstrijd tussen Panningen en RKESV uit Ell. De ploeg van Roel Schreurs heeft winst nodig in de strijd om het kampioenschap. Verder zullen de verrichtingen van concurrent Helden en de eveneens in actie komende ploegen van Bevo en Egchel nauwlettend gevolgd worden.

In deze uitzending ook veel studiogasten, allemaal genomineerd voor de hoofdprijzen in het komende Sportgala Peel en Maas. Te gast zullen zijn de volleybalsters van VC Olympia uit Panningen en er is een gesprek met volleybaltrainer Jos Nelis van Tupos uit Baarlo. Beide die strijden om de titel sportploeg van het jaar. Ook wielrenner Jac Roemerman genomineerd voor de titel sportman van het jaar zal aanschuiven bij presentator Rob Linssen en een interview met ruiter Michel Hendrix, ook genomineerd voor de titel sportman van het jaar..

Daarnaast aandacht voor volleybal. Christian Meulendijks analyseert de wedstrijd van de dames van VC Grashoek, die het prima doen in de eerste klasse. En tenslotte wordt met Johan Leenders besproken of de Meisjes A van Peelpush in staat waren om in Koog aan de Zaan de Nederlandse titel te veroveren tijdens de daar gespeelde finales.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws komende zaterdag bij Omroep P&M Sport, vanaf 18.00 uur.