Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

P&M Sport op vakantie

De laatste beslissingen in het amateurvoetbal voor Peel en Maas-teams zijn gevallen. Feest in Kessel en Koningslust en helaas geen bekroning op een mooi seizoen voor Grashoek en Panningen, waar ook MVC ’19, RKMSV en Baarlo wisten het net niet te redden in de nacompetitie. Het seizoen 2017-2018 komt daarmee ten einde.


Een seizoen met kampioenen oa in Helden (voetbal), Kessel en Maasbree (volleybal); een seizoen waar ZVV Beringe (zaalvoetbal) zich wist te handhaven in de topklasse, de nieuwe fusieclub Fortus (tafeltennis) degradatie wist te voorkomen, iets dat de dames van Bevo HC (handbal) en Peelpush (volleybal eredivisie) en de beugelaars van Meijel niet lukte, en natuurlijk het seizoen waarin de handballers van Bevo HC voor het eerst in de historie de nationale beker wisten te winnen. Dit en nog veel meer kwam voorbij in de 70 uitzendingen van Omroep P&M Sport. 

Nu de sporters met vakantie gaan om bij te komen en de batterij op te laden voor het seizoen 2018-2019, neemt ook P&M Sport even rust en gaat op vakantie. De komende weken zal er dan ook geen sport-uitzending zijn en de draad wordt weer opgepakt bij aanvang van het nieuwe seizoen, in jaargang 14 van Omroep P&M Sport. Wanneer dit exact is, zal via dit kanaal bekendgemaakt worden. 

Hierbij wil het team van Omroep P&M Sport ook een ieder danken die heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van de al deze uitzendingen; dank aan spelers, speelsters, trainers, coaches, scheidsrechters die meewerkten en beschikbaar waren voor interviews, de lokale verslaggevers, iedereen die de redactie voorzag van input, tussenstanden etc etc, luisteraars, sporters/luisteraars die reageerden. Bedankt. Een fijne vakantie gewenst en tot in het nieuwe seizoen. 

Ook in het nieuwe seizoen veel internationaal, nationaal, maar vooral ook lokaal sportnieuws iedere zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur bij Omroep P&M Sport. Het team van P&M Sport zal wel nog mede zorgdragen voor de speciale OLS uitzendingen vanuit Ophoven/Kinrooi op zondag 1 juli en zaterdag 7 juli. De uitzendingen zullen beginnen om 10.00 uur. Meer info hierover volgt.