Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport: Peel en Maas teams naar nacompetitie?

Komend weekend in zowel de zaterdag- als zondaguitzending van Omroep P&M Sport veel aandacht voor amateurvoetbal. De laatste reguliere competitiewedstrijden worden gespeeld. Helden is kampioen, Panningen, Kessel, Grashoek en Koningslust gaan nacompetitie spelen. MVC ’19, Baarlo, bevo en RKMSV kunnen nog nacompetitie gaan spelen. Spanning alom dus, tot in deze laatste competitieronde.

Komend weekend in zowel de zaterdag- als zondaguitzending van Omroep P&M Sport veel aandacht voor amateurvoetbal. De laatste reguliere competitiewedstrijden worden gespeeld. Helden is kampioen, Panningen, Kessel, Grashoek en Koningslust gaan nacompetitie spelen. MVC ’19, Baarlo, Bevo en RKMSV kunnen nog nacompetitie gaan spelen. Spanning alom dus, tot in deze laatste competitieronde.

Op zaterdag worden de laatste voetbaltoto’s gespeeld met Ton van Dijk van RKMSV en Erik van Rooij van MVC ’19. Met beide trainers wordt uiteraard ook gekeken hoe hun ploegen ervoor staan aan de vooravond van de beslissende wedstrijden. Ook met Rob Geenen van Baarlo wordt voorbeschouwd en horen we hoe reeel de kans is dat zijn ploeg de nacompetitie haalt. Meest bizar is wellicht de situatie voor Wilgert Janssen en Bevo; met hem wordt gesproken over de wedstrijd van zondag in Horn, die eigenlijk niet gewonnen mag worden om de nacompetitie te halen. Hoe kan dat? Luister naar P&M Sport.

Te gast in de studio zullen de voetbalsters van Baarlo zijn. Met hun wordt feestelijk nabeschouwd over het behaalde kampioenschap en gesproken over damesvoetbal in Baarlo en Peel en Maas. Met Sabrina Stultiens wordt teruggekeken op haar wedstrijden in Spanje. Tenslotte wordt met John Korsten vooruitgekeken naar de allesbeslissende degradatiewedstrijd van de zaalvoetballers van ZVV Beringe a.s. maandag in Susteren tegen ZV Gulpen.

Op zondag is alle focus op de beslissingen tijdens de laatste competitiewedstrijden in het amateurvoetbal. Live zal de wedstrijd Baarlo-Budel te volgen zijn, maar uiteraard worden ook de overige wedstrijden en zeker die waar iets op het spel staat nauwlettend gevolgd. Verder natuurlijk ook aandacht voro de klassieker tussen Helden en Panningen. De kampioenen uit Dörp sluiten het seizoen op eigen Kerkeböske af tegen de groen-witten uit Kepel, die zich klaarmaken voor de nacompetitie. Direct na afloop van de wedstrijden zal er geschakeld worden met de trainers van Bevo, MVC ’19 en RKMSV en wordt uit eerste hand vernomen of hun ploegen de nacompetitie bereikt hebben.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 18.30 uur (let op dit is eerder dan gebruikelijk) en zondag vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten veelal afgelopen zijn en om 20.45 uur de finale van de Champions League begint, zal uitzending op zaterdag tot 20.00 uur duren.