Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport terug in De Körref

De competities lopen weer. Als een van de laatsten zullen de dames volleybalsters van Peelpush beginnen aan de competitie. Op zondag zullen ze hun herintreden doen in de eredivisie en ze beginnen thuis in de eigen Körref tegen niemand minder dan landskampioen Sliedrecht Sport. Een geweldig affiche om het seizoen te starten.

Omroep P&M Sport is daar uiteraard live bij aanwezig. Vanaf 15.00 uur zal blijken of het team van trainer/coach Johan Leenders ‘mister Peelpush’ kan stunten in een ongetwijfeld volle sporthal. In de uitzending van zaterdag ook reeds een vooruitblik met hem op het nieuwe seizoen en de volle eerste competitieweek. Op deze Super Sunday zullen aansluitend de heren van Peelpush thuis spelen in de topdivise; helaas valt de wedstrijd buiten de uitzending van P&M Sport.

Verder zal op zondag P&M Sport rechtstreeks verslag doen vanaf sportpark De Roode Egge, waar het goeddraaiende Kessel het opneemt tegen EMS uit Roermond. Terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Meteen na afloop van de wedstrijden zal met Helden-trainer Rob Jacobs nabeschouwd worden op de wedstrijd van de blauw-witten thuis tegen Ysselsteyn.

Op zondag ook aandacht voor handbal; in de rust van het voetbal zal assistent-coach Lambert van Berlo terugkijken op de wedstrijd van Bevo HC in de BeNe-liga van zaterdagavond in Zwartemeer bij het dit seizoen sterke Hurry Up. BSAC-trainers Marcel van Lier (dames) en Leon Geraads (heren) laten weten hoe het hun ploegen dit weekend vergaan is. Met Herm Hendrix wordt de beugelderby tussen De Treffers Maasbree en O.V.U. Kessel ge-analyseerd.

In de uitzending van zaterdagavond zal Johan Hoeijmakers laten weten of de Heldense beugelaars na de royale winst op Baarlo ook hebben weten te winnen van Hogeloon. Terwijl de in vorm verkerende Baarlonaar Jos Huntjens terugkijkt op de wedstrijd van ‘zijn’ Hegelsom tegen Baarlo.

Met coach Kees Bosch worden de verrichtingen van de VC Olympia-volleybaldames besproken. Rudy Beurskens laat weten hoe het zijn VC Asterix-dames vergaat na de promotie in de tweede klasse. Coach Chris Leenders blikt vooruit op de wedstrijd van de hockeyheren van HCPM op zondag in Heesch. Bert-Jan Trines van de Meijelse zaalvoetballers laat weet hoe het zijn ploeg dit seizoen vergaat en hoe de dubbele confrontatie met Weerter ploegen is afgelopen. Direct na afloop van de derby tegen HandbaL Venlo laat trainer Bjorn Willunat weten of de Bevo-dames de eerste competitiepunten hebben weten te bemachtigen.

Met de trainers Jonn Smedts (Egchel), Tom van Bergen (MVC ’19) en Gé Ummenthun (Koningslust) wordt vooruitgekeken naar de wedstrijden van hun ploegen op zondag. De trainer van het team uit Maasbree zal ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.