Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

P&M Sport van start

Het radioprogramma van P & M Sport gaat dit weekend weer van start.

ZATERDAG 9 SEPTEMBER 19.00-22.00 UUR
Hoofdmoot is het live-verslag van de zaalhandbalwedstrijd Herpertz Bevo Hc- Nelo Neerpelt in de BENE-league. Wereldkampioen en Nederlands kampioen wielrennen 65+ Jac Roemerman komt naar de studio. Ook aandacht voor de start van de beugelcompetitie middels een interview met Johan Hoeijmakers.

Het bekervoetbal op landelijk en afdelingsniveau zaalvoetbal zal uitvoerig worden belicht door interviews met John Korsten (ZVV Beringe) en Jarno Hertsig (zvv Baarlo). Er zijn ook interviews met de voetbaltrainers Rob Geenen (Baarlo) en Roel Schreurs (Panningen) over de eerste poulebekerwedstrijden.

ZONDAG 10 SEPTEMBER 14.00-17.00 UUR
Er wordt op zondag gestart met een uitgebreid beugeloverzicht met interviews. Ook een terugblik met Lambert van Berlo, assistent-coacht Bevo Hc, op het BENE-leagueduel Bevo Hc tegen Nelo Neerpelt. Veel aandacht is er voor het amateurbekervoetbal met o.a. Helden- Koningslust en Panningen - Egchel.