Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport volgt beslissingen op de voet

Vele competities naderen hun einde; met veel spanning en nog vele beslissingen die moeten worden beslecht. P&M Sport volgt dit op de voet. Waar hebben sporters uit Peel en Maas nog kans? Waar moeten ze vechten tegen degradatie?

Op zaterdag zal vanuit sporthal De Kazing de volleybalderby tussen de dames van Tupos en VC Grashoek rechtstreeks te volgen zijn. Promovendus VC Grashoek kan vrijuit spelen; de dames uit Baarlo kunnen zich na de nederlaag van vorige week geen nieuwe misstap veroorloven in de strijd om het kampioenschap. Kan het team van Paul v.d. Smitte revanche nemen op de dames van Christian Meulendijks voor de nederlaag eerder dit seizoen in de gymzaal van De Ankerplaats? Ook een interview met aanvoerder Tom Heines van de heren van Tupos, die het erg goed doen als debutant in de 3e divisie en net geen sportploeg van het jaar werden.

Verder aandacht voor amateurvoetbal met een terugblik op de wedstrijden van donderdagavond en een vooruitblik op de duels VCH-Koningslust, RKAVC-Panningen en SVVH-Grashoek met de trainers van de Peel en Maas-teams. Ook wordt er gesproken met de coaches van de hockeyers en hockeysters van HCPM en horen we of de tafeltennisers van Fortus en de zaalvoetballers van ZVV Beringe punten hebben kunnen pakken in de strijd tegen degradatie. Tenslotte een interview met Sabrina Stultiëns, waarbij vooruitgekeken wordt naar de Amstel Gold Race van zondag.

Op zondag is P&M Sport live bij de derby tussen Kessel en RKSVN uit Neer als ook bij de wedstrijd tussen Helden en Swalmen. Kan Kessel naar de zevenklapper in Egchel ook van de voglende oranjehemden winnen en nog meedoen om de titel? Is Helden op weg naar het kampioenschap? Uiteraard ook alle doelpunten en belangrijke gebeurtenissen uit de wedstrijden van de overige Peel en Maas-teams, met meteen na afloop een terugblik op de wedstrijd van Grashoek.

Naast al dit voetbalgeweld ook aandacht voor de handbalkraker tussen OCI Lions en Herpetz Bevo HC in de strijd om de Nederlandse titel, de Soeterbeek cross en antworod op de vraag of de de beugelaars van Meijel via een stunt in Helden degradatie uit de ereklasse nog kunnen afwenden.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.