Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport volgt ontknopingen op de voet

In diverse competities nadert de ontknoping. Wat kunnen de Peel en Maas-teams bereiken? Omroep P&M Sport volgt het op de voet.

Op zaterdag zal in P&M Sport de cruciale handbalkraker tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Fiqas/Aalsmeer centraal staan. Live vanuit sportarena De Heuf zal deze clash te volgen zijn. In een kopie van de nog te spelen bekerfinale op 10 mei a.s. zullen de mannen van trainer Jo Smeets moeten winnen van de ploeg uit de bloemstad om nog plaatsing voor de play-off finale af te kunenn dwingen. De verschillen zijn klein, de spanning groot.

Met de trainers Paul v.d. Smitte en Kees Bosch wordt terugkeken op het afgelopen volleybalseizoen en wat de dames van Tupos en VC Olympia hierin konden bereiken. Met Twan v.d. Mortel (Egchel) en Erik van Rooij (MVC ’19) wordt vooruitgekeken naar de wedstrijden van hun teams tegen Eindse Boys en Budel op zondag. Met Nelis Luijten van Grashoek wordt voorbeschouwd op de topper van zondag tegen Heythuysen; hij speelt ook de toto.Verder aandacht voor paardensport en ook damesvoetbal.

In de uitzending van zondag zal zoals gebruikelijk het amateurvoetbal centraal staan. Live verslag zal er zijn vanaf sportpark De Roode Egge, waar Kessel zich tegen SVVH wil herstellen van de nederlaag van vorige week. Maar zeker ook de overige Peel en Maas teams, van wie velen nog in de race zijn voor een prijs. Kan Helden een stap maken richting titel? Maken Koningslust en Egchel nog kans op een periodetitel? Hoe herstelt Panningen zich?

Ook een terugblik met assistent-coach Lambert van Berlo op de wedstrijd van Herpetz Bevo HC van zaterdag en vooruitblik op de kraker van volgende week tegen OCI Lions.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.