Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • De carnavalsverenigingen van de gemeente Peel en Maas en Neer zijn tot het besluit gekomen dat de carnavalsviering… twitter.com/i/web/status/1…

Peel en Maas-artiesten in halve finale LVK

Op vrijdagavond wordt de eerste van drie halve finales van het LVK uitgezonden op L1. Net na de uitzending kunnen kijkers stemmen op hun favoriet van die uitzending.

 


De Breurkes René en Ludgard Scheres uit Panningen staan met hun lied dat door Mark van Munnekom en Robert Janssen, beiden uit Helden, is geschreven in de eerste halve finale. Ook componist Job van Hoof uit Grashoek staat met de "Men In Pek" in de eerste halve finale die vrijdagavond wordt uitgezonden. Voor het bereiken van de finale tellen de bel- en sms-stemmen van ‘het Volk’ voor 50% mee. De halve finale wordt vrijdagavond 5 januari tussen 18.00 en 20.00 uur live uitgezonden op L1 radio en televisie en wordt zaterdagochtend herhaald tussen 13.00 en 15.00 uur. 

In de tweede halve finale op 12 januari zitten Pim van Wylick uit Kessel, Springlaevend uit Beringe en Manon & Bart uit Baarlo. Ook Mark van Mullekom staat met Marleen Rutten en Om in te Lieste in deze finale die op 12 januari wordt uitgezonden. En Robert Janssen uit Panningen heeft de tekst geschreven van het nummer van Ronald en Carien. Zij staan in halve finale 2. 

In de derde halve finale die op 19 januari wordt uitgezonden, wordt de gemeente Peel en Maas vertegenwoordigd door de groep Vur de Joeks uit Helden.