Menu

Twitter feed Omroep P&M

Plattelandshoés goede doel Ut P&M Hoés

Omroep P&M heeft het Plattelandshoés gekozen als het goede doel voor Ut P&M Hoés 2015. Het Plattelandshoés is het te realiseren hospice voor de gemeenten Peel en Maas en Leudal in het voormalige schoolgebouw van Panningen-Noord aan de Koninginnelaan in Panningen.

Omroep P&M heeft het Plattelandshoés gekozen als het goede doel voor Ut P&M Hoés 2015. Het Plattelandshoés is het te realiseren hospice voor de gemeenten Peel en Maas en Leudal in het voormalige schoolgebouw van Panningen-Noord aan de Koninginnelaan in Panningen. ‘Het Plattelandshoés is een breed gedragen doel en leeft in de gemeenschap van Peel en Maas’, aldus hoofdredacteur Bart Nelissen van Omroep P&M. ‘We zijn daarom blij met het Plattelandshoés als goed doel voor deze actie.’

Ut P&M Hoés krijgt een nieuwe opzet. Er wordt vanaf maandag 14 december een actieweek georganiseerd op radio, tv en internet met op zondag 20 december een grote afsluiting op het Raadhuisplein, in samenwerking met DOK6. De hele dag kunnen bezoekers er terecht voor een hapje en een drankje. Ook zullen er de gehele dag artiesten uit de regio optreden en kan er een donatie worden gedaan voor het goede doel.

Binnenkort maakt Omroep P&M meer bekend over het programma en de dj’s van Ut P&M Hoés.