Menu

Twitter feed Omroep P&M

Podcasts

P&M Praot Plat (afl. 4)

Gepubliceerd op: 14-09-2020 10:21

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Meijels dialect of Mééls.

Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 3)

Gepubliceerd op: 14-09-2020 10:08

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Maasbrees dialect of Brits.

Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 2)

Gepubliceerd op: 29-08-2020 14:38

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Heldens dialect.

Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 1)

Gepubliceerd op: 22-08-2020 00:00

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. 

Lees verder

Nieuw: Podcast over dialecten

Gepubliceerd op: 19-08-2020 16:11

In de nieuwe podcast van Omroep P&M 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In de gemeente worden verschillende dialecten gesproken.

Waar komt het vandaan, wat zijn de mooiste woorden en wat is de toekomst van het dialect? Over deze en andere onderwerpen praat Inigo met interessante gasten die zelf iets hebben met het dialect.

Vanaf zaterdag 22 augustus komt er elke week een nieuwe podcast online. De podcast is te beluisteren via Spotify of de social mediakanalen van Omroep P&M. In oktober wordt de vierdelige reeks uitgezonden op Omroep P&M Radio.

Lees verder