Menu

Twitter feed Omroep P&M

Podcasts


Filteren op datum:
        

Eerste hulp bij... een frisse start

Gepubliceerd op: 09-10-2021 00:00

Omroep P&M en de Bibliotheek Maas en Peel zijn gestart met een podcastserie voor en door jongeren van 16-26 jaar. Met ‘Eerste hulp bij…’ worden verschillende thema’s belicht die spelen onder deze doelgroep.

De eerste aflevering, ‘Eerste hulp bij… een frisse start na corona’, is opgenomen in het Laurentius ziekenhuis in Roermond. Psychologen Hilde en Michelle gaan samen met jongere Meike in gesprek over de opstart van het ‘gewone leven’ na een periode waarin er minder mogelijk was door corona. Hoe kijken zij terug op de coronaperiode en hoe is het om het normale leven weer op te pakken? En waar schuilen eventuele gevaren? De podcast is nu te beluisteren via de verschillende streamingdiensten en op de sites van Omroep P&M en de Bibliotheek Maas en Peel.
Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 4)

Gepubliceerd op: 14-09-2020 10:21

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Meijels dialect of Mééls.
Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 3)

Gepubliceerd op: 14-09-2020 10:08

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Maasbrees dialect of Brits.
Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 2)

Gepubliceerd op: 29-08-2020 14:38

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. In deze aflevering het Heldens dialect.
Lees verder

P&M Praot Plat (afl. 1)

Gepubliceerd op: 22-08-2020 00:00

In de podcast 'P&M Praot Plat' praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen belichten we de dialecten en de achtergrond daarvan. 
Lees verder

Meer Podcasts