Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Plannen voor gezondste regio van Nederland

Gepubliceerd op: 17-06-2019 10:44

De gemeente Peel en Maas wil samen met zeven andere gemeenten, Gennep, Mook en Middelaar, Horst aan de Maas, Venray, Venlo, Beesel en Bergen, de komende jaren samen 20 miljoen euro investeren om van Noord-Limburg de gezondste regio van Nederland te maken.
Lees verder

Raadslid vraagt aandacht voor lachgas

Gepubliceerd op: 13-06-2019 09:14

Raadslid Teun Heldens heeft dinsdag in de raadsvergadering aandacht gevraagd voor het gebruik van lachgas in de gemeente. Daarvoor bracht hij een zak met lachgaspatronen mee naar de raadzaal. Hij vond de patronen achter een middelbare school en het is de buit van slechts één weekend.
Lees verder

PvdA: 'Geen vertrouwen in college bij asbestdossier'

Gepubliceerd op: 12-06-2019 18:45

Tijdens de Opiniërende raadsvergadering op 11 juni gaf Annigje Primowees van de fractie PvdA/GroenLinks aan dat het college een motie van wantrouwen zou moeten krijgen voor de aanpak van het asbestdossier.
Lees verder

Nieuw provinciebestuur gepresenteerd

Gepubliceerd op: 08-06-2019 11:46

Het nieuwe provinciebestuur van Limburg bestaat als enige van Nederland uit gedeputeerden van Forum voor Democratie en de PVV. Er is gekozen om geen coalitieakkoord te maken. Dat gaan de gedeputeerden doen.
Lees verder

Peel en Maas krijgt kinderraad

Gepubliceerd op: 07-06-2019 09:51

De gemeente Peel en Maas krijgt een kinderraad. Alle zeventien basisscholen uit Peel en Maas doen mee. Raadsleden Karin Jacobs en Suzan Hermans namen het initiatief voor de kinderraad. Daar sloten Sam van de Bovenkamp en Pascal Ueberbach zich bij aan.
Lees verder

Meer Politiek