Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Amhaouch steunt De Jonge

Gepubliceerd op: 07-07-2020 10:47

CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch uit Panningen heeft zijn steun uitgesproken voor Hugo de Jonge als nieuwe lijsttrekker van het CDA. Amhaouch laat weten: ´Met veel moed en leiderschap is hij ingestapt om ons uit de Coronacrisis te leiden´.
Lees verder

Raad akkoord met verruiming startersleningen

Gepubliceerd op: 06-07-2020 08:58

De raad is akkoord gegaan met een verruiming van de startersleningen voor huizen. Het college stelde eerst een verhoging voor van 30.000 naar 34.000 euro voor nieuwbouw en van 35.000 euro naar 39.000 voor bestaande huizen.
Lees verder

PvdA/GroenLinks vraagt college om werkeloosheidscijfers

Gepubliceerd op: 01-07-2020 12:19

De fractie PvdA/GroenLinks heeft het college gevraagd of zij niet alleen inzichtelijk hebben welke gevolgen Corona heeft gehad op de werkeloosheidscijfers en welke acties er genomen worden om mensen aan werk te helpen.

“We willen langs deze weg het college enkele vragen stellen over een onderwerp dat veel mensen bezighoudt in deze tijd, namelijk het behoud van hun baan of als dat mogelijk blijkt het weer aan de slag komen met ander passend werk” stelt PvdA/GroenLinks in haar brief naar het college.

De fractie vraagt het college ook of zij al pro-actief samen acties heeft ondernomen om mensen te helpen en of inzichtelijk is welke verdere financiële gevolgen er zijn voor de gemeente. 
Lees verder

Raadsvragen over biodiversiteit

Gepubliceerd op: 25-06-2020 09:28

Joep Hermans en Rob Willems van de fractie Lokaal Peel en Maas hebben vragen gesteld aan het college over het groen en de biodiversiteit in Peel en Maas.
Lees verder

Geen interpellatiedebat over de coronacrisis

Gepubliceerd op: 24-06-2020 14:04

Er komt geen interpellatiedebat over de gevolgen van de coronacrisis in Peel en Maas. Het verzoek van Teun Heldens van de VVD wordt niet gesteund door Lokaal Peel en Maas en het CDA.
Lees verder

Meer Politiek