Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Politiek


Filteren op datum:
        

Gemeente snapt zorgen zorgaanbieders

Gepubliceerd op: 16-04-2021 15:27

De gemeente Peel en Maas snapt dat zorgaanbieders bezorgd zijn over de voorgenomen wijziging van de pilot Hulp bij het huishouden. Het college wil er een dorpsvoorziening van maken. Dat houdt voor de vijf zorgaanbieders in dat ze geen contract meer met de gemeente hebben, maar met de dorpen.
Lees verder

Milieupark Reuver op de schop voor circulaire economie

Gepubliceerd op: 13-04-2021 17:04

De gemeente Beesel wil het milieupark gaan veranderen om een stap te zetten richting een circulaire economie. Die houdt in dat grondstoffen steeds opnieuw gebruikt worden. Nederland streeft ernaar in 2050 volledig circulair te zijn.
Lees verder

Zorgaanbieders bezorgd over doorontwikkeling pilot

Gepubliceerd op: 07-04-2021 11:53

Vijf zorgaanbieders die meedoen aan de pilot Hulp bij het huishouden van de gemeente Peel en Maas maken zich grote zorgen over de plannen van het college. Die wil dat de pilot een zogenoemde dorpsvoorziening wordt.
Lees verder

Gemeente stelt 55 hectare beschikbaar voor zonneparken

Gepubliceerd op: 07-04-2021 10:34

De gemeente Peel en Maas stelt 55 hectare grond beschikbaar voor de aanleg van zonneparken. Initiatiefnemers met plannen kunnen zich tot het eind van deze maand inschrijven. Er worden wel voorwaarden gesteld. Zo moeten inwoners profijt hebben van de initiatieven.
Lees verder

Portefeuilles Mustafa Amhaouch bekend

Gepubliceerd op: 01-04-2021 13:38

Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch (CDA) heeft te horen gekregen met welke portefeuilles hij de komende vier jaar aan de slag mag. Dat zijn de onderwerpen economie, bedrijfsleven, mkb, financiering en innovatie, digitalisering, buitenlandse handel en Europa en buitenland.
Lees verder

Meer Politiek