Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

VVD zet vraagtekens bij handhaving illegale huisvesting arbeidsmigranten

Gepubliceerd op: 14-06-2021 15:41

De VVD vraagt zich af of de gemeente Peel en Maas structurele problemen heeft bij het handhaven van illegale huisvesting van arbeidsmigranten. De partij stelt onder andere die vraag nadat de gemeente in twee zaken is teruggefloten door de rechter.
Lees verder

Wethouder Hermans tijdelijk afwezig

Gepubliceerd op: 14-06-2021 14:46

Wethouder Wim Hermans legt zijn werk in de gemeente Peel en Maas tijdelijk neer. Dat doet hij vanwege gezondheidssignalen en op advies van zijn huisarts.
Lees verder

Gemeente in gesprek met Enexis over netwerkcapaciteit

Gepubliceerd op: 09-06-2021 14:22

De gemeente Peel en Maas is in gesprek met Enexis om de netwerkcapaciteit voor de teruglevering van opgewekte energie toch nog uit te kunnen breiden. De energieleverancier gaf eerder aan dat het hoogspanningsstation in Helden nagenoeg vol zit.
Lees verder

Raad beslist over plannen renovatie basisscholen

Gepubliceerd op: 08-06-2021 22:25

De raad van Peel en Maas wil per school bepalen wat de uitvoering van de voorgenomen plannen gaat worden. De plannen zijn vastgelegd in een zogenoemd integraal huisvestingsplan (IHP) van de basisscholen in de gemeente.


Lees verder

Peel en Maas krijgt kinderburgemeester

Gepubliceerd op: 02-06-2021 16:52

Peel en Maas krijgt in november een kinderburgemeester. Dat heeft de burgemeester laten weten bij de laatste vergadering van de kinderraad.
Lees verder

Meer Politiek