Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Lokaal Peel&Maas verbaasd: reactie provincie niet gedeeld

Gepubliceerd op: 18-01-2022 12:36

Lokaal Peel&Maas is verbaasd dat het college de antwoorden van de Provincie Limburg nog niet heeft gedeeld met de raad. Peel en Maas stuurde in november een brief naar de provincie over twee onveilige verkeerssituaties in de gemeente.
Lees verder

Veel nieuwelingen op kieslijst CDA Peel en Maas

Gepubliceerd op: 17-01-2022 19:44

Het CDA in Peel en Maas heeft op de eerste tien plekken van de kieslijst gekozen voor veel nieuwe gezichten. Meest opvallende is Natasja Vaasen uit Maasbree die achter lijsttrekker en huidig wethouder Rob Wanten staat.
Lees verder

Partijen willen breder onderzoek herinrichting centrum Panningen

Gepubliceerd op: 12-01-2022 10:46

Niet alleen twee varianten voor de herinrichting van het centrum in Panningen moeten onderzocht worden, maar ook de herontwikkeling van alleen de locatie van het voormalige postkantoor moet meegenomen worden.
Lees verder

Herinrichting centrum Panningen: minder of geen auto's in gebied

Gepubliceerd op: 10-01-2022 15:28

Met de plannen om het centrum van Panningen autoluw of zelfs autovrij te maken moet het gebied verbeterd en aantrekkelijker worden. Het college wil daarvoor twee varianten laten onderzoeken.
Lees verder

VVD wil wekelijks bijpraatmoment met college over coronasituatie

Gepubliceerd op: 10-01-2022 10:12

VVD Peel en Maas maakt zich grote zorgen over de coronapandemie. De partij wil met een wekelijks bijpraatmoment door het college over de coronasituatie in de gemeente een vinger aan de pols houden.
Lees verder

Meer Politiek