Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

Politiek


Filteren op datum:
        

Vragen over vakanties uitkeringsgerechtigden

Gepubliceerd op: 23-08-2019 14:17

Raadslid Teun Heldens van de VVD heeft vragen gesteld aan het college over uitkeringsfraude en naturalisatie. Hij wil van het college weten hoeveel statushouders en andere uitkeringsgerechtigden die een uitkering ontvangen 2019 een aanvraag ingediend hebben voor een vakantie in het buitenland.
Lees verder

´Raad wordt voldoende geinformeerd over dienstreizen´

Gepubliceerd op: 21-08-2019 23:55

Het college is van mening dat de raad voldoende wordt geïnformeerd over de reizen van het college. Dat laat het college weten op vragen van raadslid Teun Heldens.
Lees verder

Burgemeester roept jeugd op voor kinderraad

Gepubliceerd op: 13-08-2019 13:30

Burgemeester Delissen doet op de Internationale Dag van de Jeugd een oproep om mee te doen aan de Kinderraad van Peel en Maas. Aan het eind van dit jaar wordt deze raad geïnstalleerd.

Lees verder

Huldiging van winnende schutterij OLS

Gepubliceerd op: 13-07-2019 22:50

Onder grote belangstelling begon de huldiging van schutterij Sint Willibrordus uit Meijel, de winnaar van het OLS, op zaterdagavond om 19.30 uur in het centrum van Meijel. Het winnende zestal werd op een platte kar door de Dorpsstraat gereden, waarna bij het dorpsplein voor het Oranjehotel een huldiging plaatsvond.
Lees verder

´Opengevallen plekken basiseenheid worden opgevuld´

Gepubliceerd op: 11-07-2019 13:50

Het politieteam van Horst-Peel en Maas wordt versterkt en krijgt ondersteuning vanuit andere basisteams van de eenheid Limburg, nu er acht agenten op non-actief gesteld zijn.
Lees verder

Meer Politiek