Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Versnellingsteam huurwoningen van start

Gepubliceerd op: 20-01-2021 10:08

De woningcorporaties Antares, Wonen Limburg en gemeente Peel en Maas hebben een versnellingsteam opgericht. Alle partijen onderkennen de noodzaak voor het toevoegen van sociale huurwoningen en willen extra vaart maken.
Lees verder

Rechter stelt gemeente in gelijk

Gepubliceerd op: 18-01-2021 15:15

De rechter heeft maandag de gemeente Peel en Maas in het gelijk gesteld in de zaak tegen vakantiepark De Berckt in Baarlo. Oostappen mag arbeidsmigranten niet tijdelijk opvangen op De Berckt, zo oordeelde de rechter.
Lees verder

Mustafa Amhaouch 15e op CDA-lijst

Gepubliceerd op: 17-01-2021 20:32

Mustafa Amhaouch staat op plek 15 van de CDA kieslijst voor de verkiezingen in maart. Zaterdag werd de kieslijst officieel vastgesteld. Op de concept lijst stond Amhaouch ook al op plek 15.
Lees verder

Nieuwjaarboodschap burgemeester Delissen

Gepubliceerd op: 01-01-2021 18:42

Burgemeester Delissen heeft in de nieuwjaar uitzending van Omroep P&M haar nieuwjaarsboodschap uitgesproken. Ze wenst de inwoners van de gemeente ‘een heel goed en gezond jaar. Een jaar vol hoop en perspectief.’

De nieuwjaarsreceptie zoals die elk jaar wordt georganiseerd in het Huis van de Gemeente, kan vanwege het coronavrius niet doorgaan. De burgemeester roept op om zich aan de maatregelen te houden en op elkaar te letten. ‘Dan gaat het goed komen in Peel en Maas’, zo sluit Delissen haar boodschap af.
Lees verder

Nico Vincken verder in Samen voor Limburg

Gepubliceerd op: 20-12-2020 08:55

De vorige week uit de fractie van Forum voor Democratie gestapte Nico Vincken uit Egchel gaat verder in de fractie 'Samen voor Limburg'. Samen met Marcel Thewissen, Bart Smeets en Hans Reuser gaat Vincken in de fractie verder.
Lees verder

Meer Politiek