Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Tachtig miljoen euro om Noord-Limburg gezond te maken

Gepubliceerd op: 04-12-2019 10:29

Provincie Limburg trekt samen met Noord-Limburgse gemeenten en partners 80 miljoen euro uit om ervoor te zorgen dat Noord-Limburg de gezondste regio van Nederland wordt. Deze regiodeal werd dinsdag in Well gepresenteerd en ondertekend.
Lees verder

College: Geen behoefte voor Wifi bij sportaccommodaties

Gepubliceerd op: 27-11-2019 17:06

Volgens het college zijn er momenteel geen signalen van beheerders en exploitanten van sportaccommodaties over een behoefte voor Wifi in deze accommodaties. Het aanbod en gebruik van Wifi wordt nu door deze partijen geregeld. Op dit moment is er volgens het college dan ook geen aanleiding om deze gebouwen te voorzien in Wifi.
Lees verder

Kinderraad geïnstalleerd

Gepubliceerd op: 13-11-2019 18:14

In een volle raadzaal is woensdag de eerste kinderraad van Peel en Maas geïnstalleerd door burgemeester Delissen. De raad bevat kinderraadsleden, fotografen, verslaggevers, wethouders en een griffier. Alle 44 leden werden woensdagmiddag officieel geïnstalleerd.
Lees verder

Gemeente aan de slag met een sportformateur

Gepubliceerd op: 13-11-2019 17:26

De gemeente Peel en Maas wil zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten en bewegen. E focust zich op sport voor nieuwkomers en ouderen, verenigingsondersteuning middels scholing, en het sportaanbod en de faciliteiten van de doelgroep middelbare scholieren van het Bouwens van der Boijecollege. Lees verder

OZB belasting in 2020 2% omhoog

Gepubliceerd op: 13-11-2019 17:22

De OZB belasting gaat volgend jaar met 2% omhoog. Dat is besloten tijdens de behandeling van de begroting tijdens de raadsvergadering van 12 november.
Lees verder

Meer Politiek