Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Burgemeester schrijft brief aan kinderen

Gepubliceerd op: 22-03-2020 10:07

In een brief van burgemeester Delissen aan de kinderen in Peel en Maas roept ze de kinderen op om thuis te blijven en iets te doen voor de mensen die thuis zitten en geen bezoek mogen ontvangen.
Lees verder

Burgemeester: Hou je aan de regels

Gepubliceerd op: 21-03-2020 21:59

Peel en Maas is de gemeente met het hoogste aantal besmette mensen in Limburg. Er zijn bij de laatste meting 63 mensen die positief testten op het virus. Daarmee staat de gemeente landelijk op de achtste plek.
Lees verder

Gemeente probeert ondernemers te ontzien

Gepubliceerd op: 18-03-2020 18:07

De VVD fractie heeft vragen gesteld aan het college over hoe de lokale overheid, lokale ondernemers qua belastingen gaat ontzien die zakelijk getroffen zijn door het Coronavirus.
Lees verder

VVD stelt vragen over lokale lasten voor ondernemers

Gepubliceerd op: 15-03-2020 17:06

De VVD-fractie in Peel en Maas vraagt aan het college of het bereid is om op korte termijn renteloos uitstel te verlenen voor de betaling van lokale lasten. Dit naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus.
Lees verder

Geen opvang vluchtelingenkinderen

Gepubliceerd op: 12-03-2020 10:23

De fractie van PvdA/GroenLinks heeft dinsdag voorgesteld om vluchtelingenkinderen te huisvesten in de gemeente. Er was geen meerderheid voor dit voorstel in de gemeenteraad. Het gaat om kinderen die in een uitzichtloze situatie zitten in Griekenland of Turkije.
Lees verder

Meer Politiek