Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Rens Raemakers kandidaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Gepubliceerd op: 18-09-2020 18:15

Tweede Kamerlid Rens Raemakers (29) uit Neer stelt zich verkiesbaar voor een nieuwe termijn als Kamerlid voor D66.
Lees verder

PvdA/GroenLinks wil uitstel besluit school Helden

Gepubliceerd op: 18-09-2020 09:38

De fractie PvdA/GroenLinks heeft donderdagavond in een brief aan de overige fracties in de gemeenteraad voorgesteld om nog geen besluit te nemen voor een verbouwing van de Kloosterstraat in Helden tot school.
Lees verder

Mustafa Amhaouch: 'investeren in woningmarkt'

Gepubliceerd op: 15-09-2020 16:56

Het kabinet maakt ongeveer 17 miljoen euro vrij voor het ondersteunen van dorps- en gemeenschapshuizen. Dat is volgens Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch een goede zaak. Ook komt er extra geld voor gemeenten voor het ondersteunen van de drie decentralisaties. Het gaat om zo'n 300 miljoen euro.
Lees verder

Raad Beesel kiest voor Omroep P&M

Gepubliceerd op: 14-09-2020 23:23

Omroep P&M is aangewezen tot de nieuwe lokale omroep van Beesel. Dat betekent dat P&M vanaf 1 januari 2021 ook in Beesel uit gaat zenden.
Lees verder

Teun Heldens geen kandidaat wethouder

Gepubliceerd op: 12-09-2020 19:03

Teun Heldens uit Meijel gaat zich niet kandidaat stellen om wethouder te worden in Peel en Maas na de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Dat zei het raadslid zaterdag op Omroep P&M. 'Als wethouder ben je dag en nacht aan het werk. Je weekenden gaan op aan activiteiten. Ik heb daar enorm veel bewondering voor, maar ik zit beter in de rol als volksvertegenwoordiger. Ik heb geen ambitie om bestuurder te worden.'

Ook liet Heldens weten dat hij niet op de kandidatenlijst gaat staan van de VVD voor de verkiezingen van de Tweede Kamer. Hij geeft de voorkeur aan de lokale en provinciale politiek. Momenteel is Heldens raadslid in de gemeente Peel en Maas en wordt hij vanaf dinsdag fractievoorzitter van de VVD. Ook zit hij in de Provinciale Staten van Limburg.
Lees verder

Meer Politiek