Menu

Twitter feed Omroep P&M

Prinsonthulling C.V. De Kemphazen

5 december 2019

Op zaterdag 16 november 2019 zullen bij carnavalsvereniging De Kemphazen uit Egchel de nieuwe Heersers worden onthuld. Het belooft een spectaculaire avond te worden die rond de klok van 20.11 uur zal beginnen.

Na eerst muzikaal goed opgewarmd te worden door dj Rob van Soest, zullen omstreeks 20.30 uur de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses worden onthuld door de jeugdcommissie. Dit zal een gebeurtenis zijn die je niet wilt missen. Na de onthulling worden de kersverse jeugdheersers volledig geïnstalleerd als heersers over de jeugdcarnaval in Egchel, waarna deze met een grootse polonaise op de schouders door het erf zullen gaan.

Rond 21.30 uur is het de beurt aan de grote prins en adjudant om onthuld te worden. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan en hier zal aardig wat denkwerk aan te pas komen.

Na het aankleden van de nieuwe heerser en het voorlezen van de proclamatie zal in het erf een groot feest losbarsten. Ook hierbij is dj Rob van Soest weer van de partij.

Plat gezegd een avond om niet te missen! Bent u erbij aanstaande zaterdag? De prinsonthulling vind plaats in gemeenschapshuis 't Erf in Egchel.