Menu

Twitter feed Omroep P&M

Redactie

Adres radio- en TV studio's van Omroep P&M:

Schout van Merwijckstraat 2

5981 EL  Panningen (NL)

telefoon studio: 077 - 30 66 33 3

E-mail:  redactie@omroeppenm.nl


Omroep P&M is te beluisteren en te bekijken via de radio, televisie en internet. Wij verzorgen dagelijks, 24 uur per dag en 7 dagen per week uitzendingen, gericht op de Peel en Maas regio.
 
Word ook Vriend van Omroep P&M en draag ons een warm hart toe. Klik hier en vul het aanmeldingsformulier in of stuur een mail naar vrienden@omroeppenm.nl. Voor maar 15 euro per jaar bent u en alle inwonende gezinsleden een heel jaar lang Vriend van Omroep P&M. En bent u jarig, dan feliciteren we u op de radio.
 
Omroep P&M is de publieke lokale zendgemachtigde omroep voor de Limburgse gemeente Peel en Maas en verzorgt radio- en tv-uitzendingen voor deze gemeente. Er wordt een gebied bestreken met ruim 43.000 inwoners.

Omroep P&M werkt samen met collega-omroepen om de regio, zoals Omroep Venlo, Omroep 5ML, Omroep Horst aan de Maas en Omroep Venray.


Nieuws
Nieuwstips kun je mailen naar redactie@omroeppenm.nl. De redactie neemt contact met je op als we aandacht aan het onderwerp willen besteden. Omdat we iedere dag erg veel berichten binnenkrijgen, kunnen we helaas niet alle mails persoonlijk beantwoorden.

De redactie is ook telefonisch bereikbaar op 077 306 63 33.

Agendaberichten
Agendaberichten voor onze uitagenda op radio, tekst-tv, tv en website dienen 15 dagen vóór aanvang van het evenement ingestuurd te worden naar de redactie van Omroep P&M (redactie@omroeppenm.nl). De berichten dienen een korte beschrijving van het evenement te bevatten van maximaal 100 woorden, inclusief foto (bestandsformaat jpeg). Wanneer de tekst langer is dan het toegestane aantal, kort de redactie het bericht in.

Mochten we aandacht willen besteden aan het onderwerp middels een interview, dan neemt de redactie contact met je op.