Menu

Twitter feed Omroep P&M

Renske, Jip en Sjoerd dj’s van Ut P&M Hoés 2017

Renske Steijvers, Jip Huijs en Sjoerd Groothuis zijn de dj´s die eind december drie dagen lang worden opgesloten in Ut P&M Hoés om geld op te halen voor Leergeld Peel en Maas. De dj´s zijn al geruime tijd werkzaam bij de omroep en kijken er naar uit om radio te gaan maken voor het goede doel.Voor Sjoerd is het de tweede keer in Ut P&M Hoés. In 2015 presenteerde Sjoerd het podiumprogramma van de actie voor het Plattelandshoés, vorig jaar ging de Kesselnaar samen met Carla Hermans en Rob van Soest het huis in.

Voor Renske en Jip is het de eerste keer dat ze als dj meedoen aan de marathonactie. ´Best spannend, maar ook een hele eer om namens de omroep geld op te halen voor Leergeld Peel en Maas´, aldus Renske. Ook Jip is enthousiast: ´Het weekend van Ut P&M Hoés staat al een hele tijd met rood omcirkeld in mijn agenda. Ik kijk er naar uit om verzoekplaatjes te draaien en te genieten van de vele optredens.´

Op het Raadhuisplein in Panningen vinden van vrijdag 15 t/m zondag 17 december optredens plaats van lokale en regionale artiesten. De komende tijd worden de artiesten bekend gemaakt. Er kan al gedoneerd worden op www.pmhoes.nl .