Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Nog 2 verdachten aangehouden in zaak woningoverval Kessel bit.ly/2GDm5kq

Ruim 1900 wandelaars bij Jeugdvierdaagse

24 juni 2018

Tijdens de 53 editie van de Rabobank Jeugdvierdaagse hebben ruim 1900 wandelaars meegelopen. Zij namen zaterdag de medaille in ontvangst. Zo’n 500 wandelaars namen zaterdag deel aan de dagwandeltocht door Peel en Maas.

Zaterdagmiddag vertrokken de wandelaars voor de laatste wandeling richting de Heldense Bossen. Op de centrale rustplaats, het ‘Alwie Lendersplein’, werden de wandelaars voorzien van extra versieringen voor het defilé zoals ballonnen en naamborden.

Het defilé werd afgenomen door afgevaardigden van het dagelijkse bestuur en diverse genodigden, waaronder de wethouders Wim Hermans en Rob Wanten, van de gemeente Peel en Maas en Roel Verhaegh van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Het bekendmaken van de prijswinnaars en het uitreiken van de bekers vormde de afsluiting van een geslaagde Jeugdvierdaagse.

De Moeke Simonsbeker, een waarderingsprijs bedoeld voor een persoon of organisatie die veel voor de organisatie betekent, werd uitgereikt aan Robert Smits. Hij is al meer dan 25 jaar verbonden aan de Jeugdvierdaagse. Begonnen als loper en tegenwoordig lid van de routecommissie. 

Een overzicht van de overige prijzen, per afstand:

5 kilometer
1. Basisschool De Groenling, Panningen nr. 38
2. Basisschool De Omnibus, Baarlo nr. 24
3. Basisschool De Diamant, Baarlo nr. 22
4. Un hert veur Grashook, Grashoek nr. 43
5. IKC De Kemp, Egchel nr. 31

10 kilometer
1. Basisschool De Groenling, Panningen nr. 39
2. IKC De Kemp, Egchel nr. 32
3. Buurtvereniging Home, Beringe nr. 27

15 kilkometer
1. IKC De Kemp, Egchel nr. 33
2. Un hert veur Grashook, Grashoek nr. 4