Menu

Twitter feed Omroep P&M

Schietpartij in Maasbree: 4 aanhoudingen

22 juni 2020

De politie heeft vier verdachten aangehouden in een onderzoek naar een schietincident op de Dorpstraat in Maasbree waarbij meerdere personen en auto’s betrokken waren maandagavond. Een persoon is gewond geraakt en kreeg medische behandeling.

Rond 20.30 uur kregen de hulpdiensten meerdere meldingen dat er geschoten was op de Dorpsstraat. Het is nog onduidelijk hoeveel personen er precies betrokken zijn hierbij. Volgens getuigen zou het gaan om ongeveer tien personen. Direct na het schietincident gingen enkele auto’s met inzittenden er vandoor. Gealarmeerde agenten hebben in de omgeving diverse voertuigen gecontroleerd op de A67. Twee auto’s zijn in beslag genomen door de politie voor onderzoek.

Wat de aanleiding van het schietincident is, is niet duidelijk. De aangehouden verdachten worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen. Het restaurant was op het moment van de schietpartij gesloten.

Mensen die getuigen zijn geweest van de schietpartij en camerabeelden hebben, kunnen dit delen met de politie via 0900-8844.

Burgemeester Delissen laat weten geschokt te zijn: 'Ik leef mee met diegenen die getuigen waren van dit incident', schrijft ze.