Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Schietwedstrijden voor jeugdleden op OLS

12 juli 2019

Voor het eerst in de rijke geschiedenis van het OLS is er een schietwedstrijd voor jeugdleden van de schutterijen van 8 t/m 16 jaar. In 22 drietallen gaan zij met elkaar de strijd aan met muziek, vendelzwaaien en ook qua exercitie. De OLS federatie wil op deze manier de verbinding tussen kinderen, jeugdleden en schutterijen nog meer versterken.

Voor het eerst in de rijke geschiedenis van het OLS is er zaterdag een schietwedstrijd voor jeugdleden van de schutterijen van 8 t/m 16 jaar. In 22 drietallen gaan zij met elkaar de strijd aan met muziek, vendelzwaaien en ook qua exercitie. De OLS federatie wil op deze manier de verbinding tussen kinderen, jeugdleden en schutterijen nog meer versterken.

Live muziek, kinderdorp, peuterparadijs en gratis entree Uiteraard is er ook weer voor kinderen een gratis kinderdorp. Zaterdag gaat het kinderdorp om 10.00 uur open met  speciaal voor de peuters een extra Peuterparadijs voor kinderen t/m 3 jaar met houten speelgoed, duplo en een mini-luchtkasteel, in een voor oudere kinderen afgesloten gedeelte. Parkeren en de entree zijn gratis.