Menu

Twitter feed Omroep P&M

Scholen en stichtingen verhogen opbrengst Ut P&M Hoés

Na het actieweekend van Ut P&M Hoés 2017 zijn er nog verschillende scholen en andere organisaties in actie gekomen voor Stichting Leergeld Peel en Maas.

De Omnibus uit Baarlo, de school uit Maasbree, Kindcentrum Leef in Kessel, NieuweSchool uit Panningen en De Pas uit Helden kwamen in actie voor het goede doel. Op basisschool De Pas werd een bedrag van € 695,00 opgehaald. Op de school werd geknutseld, werden er kerststukjes gemaakt en bakten de kinderen wafels en cakejes. Alle gemaakte werkstukken werden verkocht op de kerstmarkt. Op de NieuweSchool werd een bedrag van € 643,59 opgehaald door de kinderen. 


Ook middelbare school Het Bouwens kwam in actie. Daar bedacht elke mentorklas een actie, waarmee geld werd opgehaald voor Ut P&M Hoés en Stichting KiKa. In een volle gymzaal voetbalden en speelden docenten volleybal tegen leerlingen. Ook werden er lekkernijen verkocht. Met deze acties werd voor € 3500,00 euro opgehaald voor Ut P&M Hoés.

Het opgehaalde bedrag van de gezamenlijke kerstactiviteit van ZijActief Panningen en de Zonnebloem in Panningen werd ook aan het goede doel van Omroep P&M gedoneerd. Een bedrag van € 500,00 werd opgehaald.

Vorige week zondag werd een voorlopige eindbedrag bekend gemaakt van € 11.807,66. De bedragen van de andere acties worden de komende weken bij dit bedrag opgeteld. Het definitieve eindbedrag volgt in januari.