Menu

Twitter feed Omroep P&M

Spanning in amateurvoetbal te volgen bij P&M Sport

De ontknopingen in het amateurvoetbal naderen. P&M Sport volgt dit van nabij. Dit weekend dan ook ruim aandacht hiervoor. Op zondag zullen de wedstrijden Kessel-VOS en Baarlo-HBSV live te volgen zijn, maar ook van de verrichtingen van de overige Peel en Maas teams wordt geen doelpunt gemist. Vele teams strijden nog om een rpijs, spanning verzekerd.

Op zaterdag zal ook vooruitgekeken worden. Kessel moet winnen om mee te blijven doen. Hoe ziet trainer John Paulissen de kansen van zijn team? Kan Koningslust volgens hun trainer Ge Ummenthun de lastige uitwedstrijd bij het hooggeplaatste Heythuysen winnen en zich roeren om een prijs? Is Panningen in ogen van trainer Roel Schreurs nog steeds kanshebber in de titelstrijd in de 4e klasse? Hoe ziet Rob Jacobs van concurrent Helden dit na het puntverlies van vorige week? Wat kan Baarlo van trainer Rob Geenen bereiken in derby met HBSV? Met de trainers van Koningslust en Baarlo wordt ook de P&M voetbaltoto gespeeld.

Met John Korsten wordt voorbeschouwd op de cruciale tweeluik van de zaalvoetballers van ZVV Beringe met ZV Weert, waar de Peel en Maas-ploeg lijfsbehoud in de hoofdklasse moet zien te realiseren.

Ook aandacht voor de Guus Wokke-loop in Panningen, waarvoor een aantal gasten aanschuiven bij presentator Rob Linssen.

Op zondag een terugblik met assistent-coach Lambert van Berlo op de laatste wedstrijd in de kampioenspoule van Herpetz Bevo HC van zaterdag tegen OCI Lions, maar nog meer een vooruitblik op de bekerfinale, die Hemelvaartsdag in Almere tegen Fiqas/Aalsmeer gespeeld wordt; deze wedstrijd zal ook live te volgen zijn in een extra P&M Sport.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten veelal afgelopen zijn, zal uitzending op zaterdag duren tot 21.00 uur