Menu

Twitter feed Omroep P&M

Spanning stijgt in amateurvoetbal; P&M Sport is erbij

Ook de amateurvoetbalcompetities lopen tegen het einde. De spanning neemt elke week toe. Deze zondag een aantal interessante inhaalwedstrijden. Omroep P&M Sport is erbij.

Zo is P&M Sport live aanwezig in de 3e klasse waar Baarlo vecht voor handhaving bij de wedstrijd van de rood-zwarten thuis op De Meeren tegen IVO. Vanuit de 4e klasse is er een live verslag van SVC 2000-VV Kessel en natuurlijk van de Peel en Maas-derby tussen Bevo en Koningslust vanaf sportpark Hookervenne. Daarnaast uiteraard ook continu updates van ontwikkelingen op de andere velden waar Peel en Maas teams actief zijn. Direct na afloop een nabeschouwing op de wedstrijd van SV Grashoek thuis tegen Lottum met Grashoek-trainer Nelis Luijten.

Naast al het voetbalgeweld ook aandacht voor atletiek met een voorbeschouwing op de nieuwe regionale wedstrijd in Horst van 11 mei a.s. In de rust van het amateurvoetbal een voorbeschouwing op de wedstrijd van de handbalheren van Herpetz Bevo HC, die zaterdag 11 mei thuis in sportarena De Heuf landskampioen GreenPark Aalsmeer ontvangen. Met assistent-coach Lambert van Berlo wordt besproken in hoeverre het jubilerende Bevo HC nog kans maakt op het halen van de play-offs om het landskampioenschap. Met aanvoerders Sterre Andriessen en Noud Looijen van de hockeysters en hockeyers van HCPM wordt teruggekeken op de wedstrijden van hun teams tegen HC Eindhoven (dames) en MHC Bommelerwaard (heren).

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten deze zondag in een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport, vanaf 14.00 uur.