Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Spanning stijgt, P&M Sport is erbij

De belissingen gaan vallen; kampioenen en degradanten worden bekend. In diverse competities nadert het einde. Omroep P&M Sport volgt de ontknopingen natuurlijk op de voet.

Zo zal in de uitzending van zaterdag gesproken worden met trainer Rudy Beurskens van de volleybaldames van VC Asterix. Zijn dames zijn op weg naar het kampioenschap. Winnen ze op die weg ook de derby bij VC Olympia in Panningen? Met zijn collega Johan Leenders van Peelpush wordt gesproken over de lastige uitwedstrijd van zijn dames in Capelle aan den Ijssel, waar zijn team een kleine voorsprong kan nemen voor de allesbeslissende wedstrijd van volgende week thuis tegen concurrent Utrecht om het kampioenschap en daarmee terugkeer naar de eredivisie. Aanvoerder Tom Heines van de Tupos-heren laat weten of de Baarlose mannen erin geslaagd zijn de laatste degradatiezorgen van zich af te spelen.

Met genomineerde Daan Bongers zal vooruit gekeken worden naar het Sportgala Peel en Maas dat vrijdag 12 april wordt gehouden. Grashoek-trainer Nelis Luijten zal de voetbaltoto spelen, terwijl zijn Panningen- en Kessel-collega’s Roel Schreurs en John Paulissen vooruit kijken naar de wedstrijden van hun teams tegen Belfeldia en TSC ‘04, waar beide ploegen nog kans maken op een prijs, maar ook laten weten hoe hun ploegen het in de midweekse inhaalwedstrijden het er vanaf gebracht hebben. Helden-trainer Rob Jacobs analyeert wedstrijd van zijn team van afgelopen donderdag tegen Helmondia.

John Korsten blikt terug op het nu afgelopen seizoen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in de topklasse, die afgelopen week hun laatste wedstrijd speelden. Met Bram Hunnekens worden de verrichtingen van de tafeltennissers van TTV Fortuas in de derby bij Venlo besproken. Aanvoerder Noud Looijen van de hockeyheren van HCPM kijkt vooruit naar de confrontatie met koploper Horst.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de voetbalwedstrijden Bevo-Reuver en VV Kessel-TSC ’04. Daarnaast worden natuurlijk de verrichtingen van alle overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd. Met direct na afloop een terugblik op enkele mogelijk bepalende wedstrijden. In de rust zal bijna traditioneel met assistent-coach Lambert van Berlo van de handbalheren van Herpetz Bevo HC de wedstrijd van zijn ploeg van zaterdagavond worden doorgenomen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.