Menu

Twitter feed Omroep P&M

Spek de kas van Omroep P&M

Vanaf aanstaande maandag 21 augustus start de Spek de Kas actie bij Jumbo Panningen. Ook Omroep P&M mag dit jaar weer meedoen aan deze actie.

Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangt elke consument een voucher ter waarde van 15 eurocent. Op deze voucher staat een code, die op www.vuldekas.nl/jumbopanningen aan een van de 100 verenigingen geschonken kan worden die meedoen. Omroep P&M heeft nummer 63. Ook kan de voucher in de inleverbox gedaan worden die in de winkel staat.

Omroep P&M is de lokale publieke omroep van de gemeente Peel en Maas. Meer dan 100 vrijwilligers doen wekelijks hun best om een journalistiek relevant en kwalitatief hoogwaardig media aanbod te verzorgen. Het publiek bestaat uit de inwoners van de gemeente Peel en Maas en omstreken. Het speerpunt van de omroep is de dagelijkse nieuwsvoorziening. Deze nieuwsvoorziening wordt crossmediaal verspreid, oftewel via radio, tv (de kabelkrant en de programma’s) én het internet. Wij zetten daarbij constant in op nieuwe media en technieken. Om dat mogelijk te maken, kunt u de omroep steunen!