Menu

Twitter feed Omroep P&M

SPEM!LIVE geeft jong talent een podium

Op woensdag 2 augustus vindt op de Heldense Bossen in Helden de tweede editie van SPEM!LIVE plaats. Het evenement wordt georganiseerd door de jongerengroep van Omroep P&M in samenwerking met jongerenwebsite Pemmers.nl. Tijdens SPEM!LIVE zullen talentvolle artiesten uit de regio optredens verzorgen.

Na het succes van vorig jaar is dit jaar gekozen voor een locatie binnen de gemeente Peel en Maas. “Vorig jaar hadden we met de Schatberg een fantastische locatie, echter wilden we het evenement graag organiseren in het directe werkgebied van de organiserende partijen. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een locatie in de gemeente Peel en Maas, dat is de Heldense Bossen geworden” aldus Jip Huijs, medeorganisator van het evenement.

’s Middags is er voor de campinggasten van de Heldense Bossen een open podium. Dit wordt live op de radio uitgezonden vanaf 14.00 uur. De beste optredens zullen ’s avonds nog eens te zien zijn tijdens SPEM!LIVE. Tijdens het evenement treden zangduo Joep en Kay, Evi Geraets en Lisanne van Geleuken op.

Het evenement zal om 20.00 uur van start gaan, de entree is gratis.