Panningen, Netherlands

MVC’19 al na kwartier kansloos tegen Oirschot Vooruit

MVC’19 uit Maasbree heeft zondag met 4-0 verloren van Oirschot Vooruit. In het eerste kwart van de wedstrijd werd MVC’19 op het middenveld overlopen en grepen de verdedigers onvoldoende in om doelpunten te voorkomen. Na 17 minuten stond MVC’19 al met 3-0 achter en was uitzicht op een goed resultaat verkeken.
De redactie | 13 maart 2023 09:16 | Aangepast op 13 maart 2023 09:16
Na drie minuten was de eerste kans nog wel voor MVC’19 na een mooie steekpas van Marco Daniels op Bart Crienen. Helaas kwam de bal niet goed bij Bart Crienen voor de voeten om goed te kunnen uithalen. Daarna was het alleen nog Oirschot Vooruit die ging voetballen en telkens was het Jip Stam die vanaf de achterlijn een perfecte voorzet gaf die door respectievelijk Daan Hagemeier, Koen Versteden en Joris Swaanen werden binnengeschoten. Drie identieke doelpunten waar onze verdedigers geen antwoord op hadden. Het leek wel als of keeper Rick van der Zee als schietschijf was ingezet.

Net langs
In de 24e minuut was het weer bijna raak over de linkerflank maar nu werd de bal net langs geschoten. Trainer Tom van Bergen greep in en de licht geblesseerde Yannick Muysenberg werd vervangen voor Ian Boots. MVC’19 kreeg meer grip op de wedstrijd en begon ook beter te spelen. In de 35e minuut was het weer Marco Daniels die met een steekpas Ron van den Kerkhof in stelling kon brengen, maar helaas werd de bal langs geschoten. Vlak voor rust werd keeper Rick van der Zee nog bijna verrast door een boogbal maar hij redde knap. MVC’19 ging met een 3-0 achterstand de rust in.

Gelijk op
Aan het begin van de tweede helft ging het spel gelijk op. In de 72e minuut was het Marco Daniels die het nog een keer probeerde maar keeper Niels Stockman kon het afstandsschot in 2e instantie pareren. Vlak daarna bereikte een mooie vrije trap van Marco Daniels net niet het hoofd van Ron van den Kerkhof. Nadat de wedstrijd al lang was beslist werd in de 80e minuut een fout op het middenveld afgestraft en kon Tim Neggers in de korte hoek de vierde treffer binnenschieten. Oirschot kreeg nog 2 mogelijkheden maar beiden doelpogingen mislukte. MVC’19 droop met een kansloze 4-0 nederlaag het veld af. De eerstvolgende wedstijd is op 26 maart tegen Brabantia uit in Eindhoven.

Lees meer over:

Maasbree|MVC'19|

Meest gelezen

Gewonde bij ongeval in Kessel

De redactie | 21 mrt 2023 14:22

Geen woningsloop voor herinrichting centrum

De redactie | 21 mrt 2023 22:15

Sjloetingstied brengt ode aan Kepèl

De redactie | 17 mrt 2023 17:42

Lees ook

Duur puntenverlies MVC’19

Derde klasse C koploper MVC’19 heeft donderdag 10 maart een kostbare 2-0 nederlaag geleden tegen M...

MVC’19 klopt Baarlo in zinderende derby

Koploper MVC´19 heeft zondag naaste concurrent Baarlo voor 800 toeschouwers met 3-0 verslagen. MVC...

Jubileum KVW gevierd met Sprookjesboek

Het 60-jarig jubileum van Kindervakantiewerk Maasbree wordt gevierd met het uitbrengen van een sproo...

Zo ziet de Woeste Hoeve er van binnen uit

Het is een plek waar veel is gebeurd, de Woeste Hoeve. Of zoals de makelaar het mooi verwoordt: 'hui...

MVC’19 verliest kansloos van De Valk

MVC’19 speelde zondag na 30 jaar weer een competitiewedstrijd in de 2e klasse. De tegenstander was...

MVC’19 verliest van Brabantia

MVC’19 is zondag tegen de vierde nederlaag van het seizoen aangelopen. In de eerste helft werd bij...