Menu

Twitter feed Omroep P&M

Sportgala live bij P&M

Het Sportgala Peel en Maas 2018 vindt vrijdag plaats in DOK6. Dit zal live op P&M radio te volgen te zijn in een extra lange uitzending van P&M Sport. De uitzending vanuit DOK6 begint om 19.00 uur met voorbeschouwingen en verwachtingen van genomineerden en vanaf 20.00 uur rechtstreeks het sportgala vanuit de zaal, maar ook interviews met winnaars.

Ook zal het geheel live via Facebook te volgen zijn via de pagina’s van Omroep P&M en Sportgala Peel en Maas. Een uitgebreide uitzending van het Sportgala is maandagavond vanaf 18.00 uur op P&M televisie te zien.

Wie zal er dit jaar met de prijzen van doorgaan? Eigenlijk zijn alle genomineerden al winnaar, want ze hebben allemaal geweldige prestaties geleverd in 2018. Wie zal sportman/-vrouw van het jaar worden? Wielrenner Daan Bongers, judoka Mark van Dijk of ruiter Lars Kersten?

Voor talent van het jaar maken Lotte Hermans (paardensport), Inge Janssen (turnen) en Tijn van Kuijk (zwemmen) nog kans op de titel. Als sportploeg van het jaar 2018 in Peel en Maas zal het gaan tussen de volleybalsters van VC Kessel, de handballers van Herpetz Bevo HC en de ruiters van Viertal Caprilli.

Daarnaast is er nog de bijzondere waarderingsprijs, waarvoor geen nominaties bekendgemaakt zijn. Deze persoon/personen/organisatie hebben op een bijzondere manier bijgedragen aan hun sport in Peel en Maas in de breedste zins des woords.

Uit alle winnaars zal een de overal sporttrofee Peel en Maas 2018 uit handen van burgemeester Delissen ontvangen. Of zal dit gebeuren door een mystery guest?

Naast deze Peel en Maas prijzen zal ook de regionale prijs in de categorie Iedereen Kan Sporten uitgereikt worden tijdens het sportgala Peel en Maas, waarvoor onder andere Rene Peeters uit Maasbree genomineerd is.

In het weekend op zaterdag en zondag ook weer 2 gebruikelijke uitzendingen van Omroep P&M Sport met veel regionaal sportnieuws en live verslag van gebeurtenissen in de sportwereld, maar ook zeker nog een terugblik op dit sportgala.