Menu

Twitter feed Omroep P&M

Sportgala live op Omroep P&M

Omroep P&M zendt vrijdag vanaf 19.00 uur het Sportgala Peel en Maas 2016 uit. Er wordt de hele avond live verslag gedaan van de uitreiking van de prijzen. De uitzending start om 19.00 uur en duurt tot omstreeks 24.00 uur. Om 19.30 uur start het officieel programma.

Voor de prijs ‘talent van het jaar’ zijn Bo Piepers (BMX), Sharon Janssen (tafeltennis) en Lars Kersten (paardensport) genomineerd. Voor de titel ‘sportman/sportvrouw van het jaar’ dingen mee: Michel Hendrix (springruiter), Frans Marcelissen (atletiek) en Luc Steeghs (paardensport). Voor de prijs ‘Sportploeg van het jaar’ zijn de heren 2 van Targos Bevo Hc, VC Olympia Dames 1 en BSAC Dames 1 genomineerd.

Rodi Feller (Reuver, elektrische rolstoelhockey), Gonny Coenen (Horst, wandelsport) en het G-team van korfbalclub Swift uit Velden zijn genomineerd voor de IKS-prijs. IKS staat voor ‘Iedereen kan sporten’ en is een prijs voor sporters met een beperking.

De nominatiecommissie kiest uit de winnaars (met uitzondering van de IKS-prijs) de winnaar van de gemeentelijke sporttrofee.