Menu

Twitter feed Omroep P&M

Sportgala live te volgen bij P&M Sport

Welke sporters gaan er met de prijzen vandoor tijdens het Sportgala Peel en Maas? Omroep P&M zendt het live uit op de radio.

Wie wordt de sportman/-vrouw van het jaar 2017 in Peel en Maas? Jac Roemerman, Michel Hendrix of Sabrina Stultiëns? Gaan de voetbalsters van VV Helden, de volleybalsters van VC Olympia of de volleyballers van Tupos er met de titel van sportploeg van het jaar vandoor?

Is Mark van Dijk, Inge Janssen, of Tijn van Kuijk het Talent van het jaar in Peel en Maas? En uiteraard ook de bekendmaking van de sporttrofee in de categorie Iedereen kan Sporten (IKS) met Running Blind van Atletiek Helden als een van de genomineerden.

En wie wint dit jaar de bijzondere waarderingsprijs? Als laatste zal burgemeester Delissen de Sportprijs Peel en Maas uitreiken aan een van de winnaars.

Het gehele gala is live via Omroep P&M radio te volgen. Presentator Mat Nellen en verslaggevers Jo Gielen en Jan Steeghs volgen het gala op de voet en spreken met genomineerden, winnaars en zorgen dat er niets gemist hoeft te worden, ook als je niet aanwezig kunt zijn in de zaal.

Het Sportgala 2017 Peel en Maas a.s. vrijdag 6 april op Omroep P&M radio, vanaf 19.30 uur. Een samenvatting zal ook maandag 9 april te zien zijn.