Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Start voetbal- en volleybalcompetitie bij P&M Sport

Het komend weekend gaat de bal weer echt rollen. Bij de amateurs gaat de competitie van start nadat de afgelopen weken voor de beker werd gevoetbald. Uiteraard zal P&M Sport de verrichtingen van de Peel en Maas clubs op de voet volgen. Op zondag tussen 14.00 uur en 17.00 uur zullen de verrichtingen van alle 10 de verenigingen te volgen zijn; alle doelpunten worden vermeld. Bij de start staat er meteen een heuse derby op het programma; Bevo-Panningen in de 4e klasse D. Deze Peel en Maas-derby zal vanaf sportpark Hookervenne live te volgen zijn.

Verder is er zondagmiddag aandacht voor veel sportnieuws, uitslagen en verrichtingen van vooral sporters uit Peel en Maas in vele takken van sport als darten, zaalvoetbal, handbal en volleybal. Zo zal met Johan Hoeymakers teruggekeken worden op de beugelwedstrijd tussen Helden en Neer die zaterdagavond in de ereklasse wordt gespeeld en in de rust van de voetbalwedstrijden zal met assistent-coach Lambert van Berlo gesproken worden over de BeNe-Liga handbalwedstrijd Herpetz Bevo HC – Sasja Antwerpen.

Uiteraard is P&M Sport er ook op zaterdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur. In deze uitzending zal de start van de volleybalcompetitie 2017-2018 ruim belicht worden. Met trainer/coach Christian Meulendijks van de gepromoveerde dames van VC Grashoek wordt gesproken over hun debuut in 1e klasse tegen VC Voerendaal en met aanvoerder Tom Heines van de heren van Tupos over hun debuut in de hoogste regionale klasse tegen Van Daal/DS uit Den Dungen. Ook de overige teams uit Peel en Maas zullen gevolgd worden.

Met Bevo-trainer Wilgert Janssen zal vooruitgekeken worden op de voetbalderby Bevo-Panningen. Verder komen Rob Jacobs en Nelis Luijten aan het woord en wordt gekeken hoe Helden en Grashoek ervoor staat voorafgaand aan Linne-Helden en Grashoek-VCH. Trainer Roel Schreurs van Panningen zal te gast zijn in de studio en met hem wordt dan ook uitgebreid vooruitgekeken op het nieuwe voetbalseizoen en de kansen en mogelijkheden van ‘zijn’ Panningen daarin. Tevens zal hij de eerste voetbaltoto van het nieuwe seizoen spelen.

Naast sportnieuws en -uitslagen van diverse sporten zal gesproken worden met Niek Stemkens over de eerste competitiewedstrijd van de zaalvoetballers van Baarlo, die in Neer gespeeld werd. Tenslotte een gesprek met de kersverse wereldkampioene, wielrenster Sabrina Stultiens uit Meijel, die afgelopen weekend met haar team de ploegentijdrit op het WK in het Noorse Bergen won.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend in 2 meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.