Menu

Twitter feed Omroep P&M

Stemperiode Cultuurprijs van start

7 oktober 2021

Vanaf zondag 10 oktober kan er gestemd worden op de publieksprijs van de Cultuurprijs Peel en Maas. De historische werkgroep De Borcht in Baarlo, het boek Veerkracht en de werkgroep natuur en recreatie van het Dorpsoverleg Meijel zijn genomineerd voor de cultuurprijs van 2021.

Genomineerden
De historische werkgroep in Baarlo geeft onder andere de Sprokkeling uit. Dit is een boekje met verhalen uit het verleden. Het boek Veerkracht werd vorig jaar gemaakt door Karin Jacobs, Dennis Vredeveldt en Dick Holthuis over het jaar dat de gemeente Peel en Maas zwaar getroffen werd door het coronavirus. De werkgroep natuur en recreatie van het dorpsoverleg in Meijel realiseerde het afgelopen jaar de uitkijktoren bij de Vossenberg in Meijel.

Stemmen
Via de facebookpagina van de Cultuurprijs Peel en Maas en per mail kan er gestemd worden. Dat kan via stemcultuurprijs@gmail.com. In 2019 won Baarlo Leeft de publieksprijs. Tijdens de uitreiking van dit jaar wordt ook de publieksprijs van vorig jaar uitgereikt, net als de Cultuurprijs van 2020. Er kan gestemd worden tot en met zaterdag 6 november 2021. De uitreiking is op vrijdag 19 november in DOK6 Theater in Panningen.

Klik hier om te stemmen.