Menu

Twitter feed Omroep P&M

Steun de actie ´Samen Sterk´

Omroep P&M lanceert in samenwerking met Stichting Vorkmeer een speciale actie om zowel ondernemers en mantelzorgers te steunen in deze moeilijke tijd.

Ondernemers kunnen voor een speciaal tarief hun ​speciale Corona reclame (​bijv.: extra open, of bezorging etc.) uitzenden op radio en tv. Daarbij krijgen ze een korting ​van één derde op het uitzendtarief en één derde van het ​uitzendtarief gaat naar een goed doel, namelijk mantelzorgers die in deze tijd onze steun kunnen gebruiken. Blanco regel of aansluiten…

Zorgen voor een zieke partner, vader of moeder, buurman of buurvrouw, een gehandicapte zoon, dochter of andere dierbare: we doen het bijna allemaal. Omdat we het de ander gunnen, omdat het nodig is, niet anders kan, maar altijd vol liefde en uit persoonlijke betrokkenheid. Zeker in deze moeilijke tijd. Daarom gunnen we deze mensen een kleine verrassing, als blijk van waardering.

​Het restante bedrag is voor de kosten van de omroep, zodat er ook de komende periode verslag kan worden gedaan van de ontwikkelingen in Peel en Maas rondom het coronavirus. Elke week maakt de omroep een live-uitzending met deskundigen en vragen vanuit het publiek. Helpt u ons om deze uitzendingen mede mogelijk te maken?

Daarnaast kunnen ook particulieren de actie steunen. ​Indien u zich aanmeld als vriend van Omroep P&M doneert ​de omroep 5 euro aan het goede doel. Reden genoeg om vriend te worden. Klik hier om je aan te melden.Wil je meedoen aan de actie? Of heb je een vraag? Mail naar corona@omroeppenm.nl.