Menu

Twitter feed Omroep P&M

Steun voor SV Panningen uit Venlose hoek

11 juni 2021

De voetbalclubs van Belfeld en Blerick hadden donderdagavond een verrassing voor SV Panningen. De voorzitters van VV Belfeldia en SV Blerick overhandigden een cheque van 1300 euro en een cadeau, om de voetbalclub een hart onder de riem te steken na de verwoestende kantinebrand.

De voorzitters Lars Peulen van VV Belfeldia en Mike Noldus van SV Blerick brachten een bezoek aan de bestuursvergadering van SV Panningen.

Rivaliteit
De voetbalvereniging heeft met de steunbetuigingen en donaties de afgelopen tijd gemerkt dat 'sport verbroedert', zo schrijft de club op Facebook. Dat maakte het cadeau met de tekst 'Rivaliteit op de velden, maar één gezamenlijke passie, voetbal' van de Venlose voetbalclubs eveneens duidelijk.

Wederopbouw
Daarnaast hadden 13 aangesloten Venlose clubs elk 100 euro gedoneerd als bijdrage voor de wederopbouw van de accommodatie. Dat leverde een cheque op van 1300 euro. "Een schitterende geste", schrijft de Panningse voetbalvereniging.

Lees ook:
Actie na brand: 'Help SV Panningen uit de brand'

SV Panningen heeft twee weken een actie gelanceerd om geld in te zamelen na de verwoestende brand van de kantine eind maart. Via de website www.helpsvpanningenuitdebrand.nl kunnen mensen en bedrijven doneren.

Foto: Facebook Help SV Panningen uit de brand