Menu

Twitter feed Omroep P&M

Stichting Wensambulance Limburg-actie

Het fundraising evenement voor de Wensambulance Limburg op het terrein van de Schatberg in Sevenum heeft donderdag €2.000,- opgebracht.
Elke twee jaar wordt er door het park een goed doel gekozen waar geld voor wordt ingezameld. Bezoekers en campinggasten konden meedoen aan spellen, er waren springkussens en Omroep P&M verzorgde een live radio uitzending.
Stichting Wensambulance Limburg houdt zich bezig met het vervullen van wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Bij elke wens gaan er kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Eerdere jaren waren er ook reeds op deze, belangeloos beschikbaar gestelde locatie, Goede-Doelen- acties voor onder andere Stichting Honderdtien en Kika. Dit jaar is Stichting Wensambulance Limburg gekozen als het goede doel.

De dag kan in alle opzichten geslaagd genoemd worden vanwege de velerlei facetten en activiteiten; zoals o.a. een grote loterij en een kinderrommelmarkt. Ook verzorgde het animatie-team van de Schatberg de leuke kinderspelen. Het weer was na de middag uitstekend en er was muziek vanuit de lokale radiozender Omroep P&M, die aanwezig was om live radio uit te zenden. Na zes uur was er een mini-playback show. En er was veel belangstelling.
Als afsluiting was er een strandfeest met DJ, kampvuur, modeshow en talentenjacht.

Hoofddoel was dan ook om zoveel mogelijk geld te genereren ten bate van de Stichting Wens-ambulance, welk doel zeer zeker geslaagd genoemd mag worden.

Diverse sponsoren en bedrijven uit de regio hadden prijzen beschikbaar gesteld om de loterij tot een groot succes te kunnen maken.
De aanwezige vrijwilligers werden goed verzorgd door de horeca medewerkers van De Schatberg. Tegen 22.00 uur werd er een bedrag van maar liefst €2.000,- bekendgemaakt!
 
Wilt u meer informatie over Stichting Wensambulance Limburg, een wens aanvragen of een donatie doen, zie: www.stichtingwensambulancelimburg.nl  en/of www.wensinbeweging.nl 


Foto's: Ger Bos