Menu

Twitter feed Omroep P&M

Studiogasten en veel live sport bij P&M Sport

Komende zaterdag is de nieuwe trainer van Koningslust, Gé Ummenthun, te gast in de studio. Hoewel geen onbekende in Peel en Maas, toch de vraag wie is hij en wat zijn de verwachtingen van de geel-zwarten in de 5e klasse D? Hoe bevalt het hem tot nu toe? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld. Verder ook met andere trainers een vooruitblik op wedstrijden van zondag.

Met Nico Maessen van koploper VC Kessel, Christian Meulendijks (VC Grashoek) en Paul v.d. Smitte (Tupos) wordt gekeken hoe hun dames het in de volleybalcompetitie gespeeld hebben deze zaterdag. Natuurlijk ook alle andere uitslagen van de vele Peel en Maas volleybalteams worden beschouwd.

Met Yannick Smedts wordt terug- en vooruitgekeken op wedstrijden in de Toma Cycles Cross. Hoe het met de zaalvoetballers van ZVV Beringe gaat horen we van John Korsten. Tenslotte zijn Bram Hunnekens en Joris van Ekeren van de nieuwe tafeltennis-fusie-vereniging TTV Fortus te gast. Met hen wordt uitgebreid over de fusie gesproken en de verrichtingen van de nieuwe vereniging en het eerste team waarin ze spelen.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn op Sportpark De Starte bij de wedstrijd tussen RKMSV en SSE Someren-Eind en op sportpark De Peelrand bij de wedstrijd van koploper Grashoek tegen Crescentia Weert. Naast uitgebreid aandacht voor deze live wedstrijden, worden uiteraard ook de verrichtingen van de overige Peel en Mmaas clubs op de voet gevolgd, met direct na afloop o.a. een interview met trainer Roel Schreurs over de wedstrijd Roggel-Panningen.

Naast veldvoetbal op deze zondag ook aandacht voor de zaalvoetballers van Baarlo en de hockeydames van HCPM, die tegen Overbetuwe spelen. In de rust van het voetbal een terugblik met assistent-coach Lambert van berlo op de handbal BeNe-Liga-wedstrijd Neerpelt-Herpetz Bevo HC.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.