Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Stuur jouw nieuwstips door via WhatsApp!

Voortaan is de redactie van Omroep P&M ook te bereiken via WhatsApp! Burgers kunnen nieuwstips, foto's, video's toesturen naar het nummer 06-83546069. Smartphonegebruikers kunnen het contact rechtstreeks aan de contactenlijst toevoegen door te klikken op deze link.

Waarom WhatsApp?
De redactie van Omroep P&M wil graag zo snel mogelijk weten wat er allemaal in de gemeente Peel en Maas speelt, maar kan natuurlijk nooit van alles op de hoogte zijn. Daarom wordt een beroep gedaan op bewoners van Peel en Maas om informatie of materiaal toe te sturen. Momenteel kunnen burgers de redactie al tippen via de sociale media of via de website, maar met de WhatsApp-dienst komt er nu een nieuwe laagdrempelige manier bij.

Wanneer kunt u het nummer gebruiken?
U kunt de redactie helpen door nieuwstips te sturen, maar u kunt ook gewoon een foto of video sturen naar de redactie (bij voorkeur horizontale beelden).

Het is niet mogelijk om naar het nummer te bellen. Als u in contact wilt komen met de redactie kunt u bellen naar het nummer 077-3066333.

De radiopresentatoren kunt u overigens blijven bereiken door middel van 'App de DJ', dat beschikbaar is op onze website of mobiele app.