Menu

Twitter feed Omroep P&M

SV Grashoek winnaar actie Vullen of Voeden: De Bewuste Kantine!

1 mei 2018

Een delegatie van SV Grashoek heeft afgelopen vrijdag de maandprijs voor de actie Vullen of Voeden: De Bewuste Kantine! gewonnen. Het gewonnen bedrag bedraagt €500 en werd in het Mediapark in Hilversum uitgereikt door presentator Wilfred Genee.

Vullen of Voeden is een initiatief van Lili Genee. De actie verkreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma Voetbal Inside.

Het doel van de actie is om de bewustwording van het belang van gezonde voeding te bevorderen. Op de sportvelden wordt na het sporten nog vaak gekozen voor een vette hap. Dit vormde de aanleiding voor de vervolgactie Vullen of Voeden: De Bewuste Kantine! Met deze actie worden verenigingen uitgedaagd en ondersteund om een gezonder alternatief aan te bieden.

De voetbalvereniging uit Grashoek is onder andere door het op de kaart zetten van het Balletje Breed de winnaar geworden van De Bewuste Kantine! Het prijzengeld zal worden gebruikt om op korte termijn ook andere plannen uit te werken en aan te bieden. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen daarvan de eerste resultaten te zien zijn.