Menu

Twitter feed Omroep P&M

SV Panningen loopt promotie mis

10 juni 2018

SV Panningen is uitgeschakeld in de strijd voor promotie naar de derde klasse. Strafschoppen moesten na verlenging de beslissing geven.

In de 38e minuut kwam tegenstander Born op voorsprong. De bal viel uit de handen van keeper Jordy Nelissen. Kevin Dohmen wist het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. In de laatste minuten

van de eerste helft maakte Robin van Osch na een steekpasje van Joey Bodde de 1-1. Na rust leek Panningen de wedstrijd te beslissen na het maken van de 1-2. De wedstrijd kantelde vervolgens volledig door een rode kaart voor Panningen verdediger William Steeghs. Hij maakte een slaande beweging naar zijn tegenstander. Toen echter een Bornse middenvelder zijn tweede gele kaart ontving en ook het veld moest verlaten, lagen de kaarten weer geheel anders op tafel. Beide ploegen speelden vol op de aanval en Panningen leek aan het langste eind te trekken, echter na 90 minuten was het nog steeds 2-2.

In de verlenging werd niet gescoord, waarna er strafschoppen genomen werden. Panningen wist maar één penalty raak te schieten en miste vier keer. VV Born schoot twee keer raak en miste drie keer. Dat betekent dat Panningen volgend seizoen uitkomt in de vierde klasse.