Menu

Twitter feed Omroep P&M

Talenten in nieuwe reeks ’De winteravond van…’

In een nieuwe reeks van ‘De winteravond van…’ schuiven opnieuw bijzondere gasten aan bij Nancy Dielissen en Pascal Meyer. Romesh Popelier, Corine Fleuren, Joep Verbugt, Sanne Hendriks en Rick Jacobs vertellen vanuit Bed & Breakfast ‘Au lit de Loo’ in Panningen over hun passies, werk en hobby’s. De uitzendingen worden tussen eind december uitgezonden. Muziek is er dit seizoen van Evi Geraets uit Panningen.

Romesh Popelier (woensdag 20 december)
Op jonge leeftijd is de droom van Romesh Popelier uit Meijel uitgekomen. Hij mocht een achtbaan ontwerpen voor het Deense attractiepark Legoland Billund. Romesh kreeg bij zijn ontwerp alle vrijheid van het attractiepark. Volgend jaar wordt de achtbaan geopend. Romesh vertelt over zijn passie, studiekeuze en afkomst in een openhartig gesprek met Pascal Meyer.

Corine Fleuren (vrijdag 22 december)
Met de bedrijven Minitree en Fleuren Boomkwekerij zet Corine Fleuren uit Baarlo zich in voor een gezonde samenleving. Ze vertelt over haar ontmoeting met haar huidige man Han, de reizen die ze heeft gemaakt en haar muziekkeuze.

Sanne Hendriks (woensdag 27 december)
De goedlachse Sanne Hendriks uit Maasbree heeft haar eigen ontwerpstudio en werd uitgeroepen als ‘No Waste Hero’. Sanne Hendriks studeerde Product design aan de Maastricht Academie of Fine Arts and Design. Voor haar afstudeerproject Glasgewas bedacht ze een nieuwe toepassing voor oude, verwaarloosde kassen uit de glastuinbouw in Venlo.

Joep Verbugt (donderdag 28 december)
Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van concern GGzE, bestuurslid GGZ Nederland, voorzitter Cooperatie Brainport Park en voorzitter van het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer. Als verbinder weet Joep Verbugt uit Helden bruggen te slaan. Hij praat erover met Pascal Meyer. En waar komt de term ‘de burgemeester van Helden’ vandaan? Joep geeft het antwoord.

Rick Jacobs (dinsdag 2 januari)
De uit Baarlo afkomstige Rick Jacobs werkt al jaren samen met DJ Nicky Romero, een van de bekendste Nederlandse DJ’s. Per toeval leerde Jacobs vijf jaar geleden de huidige tourmanager van Nicky Romero kennen, toen hij werkzaam was in diens club in Utrecht. Sinds het succes van de DJ is Jacobs als zijn vaste VJ verantwoordelijk voor alle visuals gedurende zijn shows.