Menu

Twitter feed Omroep P&M

Team Leon in actie voor A.L.S.

Ruim 750 bezoekers waren er tijdens de Kick Off in De Heuf in Panningen.

De Kick Off is een van de actie's waarmee 17 vrienden en familieleden van Leon Houwen geld inzamelt om samen ALS de wereld uit te trappen. Het team heeft nu bijna 37.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar getrapt. Het doel is 42.500 euro.
Ruim een jaar geleden ontving Leon Houwen uit Panningen het schokkende nieuws dat hij aan de ziekte ALS lijdt. Deze ziekte is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel, waarvoor nog geen behandeling mogelijk is. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte en om medicijnen te ontwikkelen.
 
De volgende actie is de Fernando Ricksen Experience in DOK6 die zaterdag georganiseerd wordt door Readshop Willekens te Panningen. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Stichting ALS en Team Leon.
Op 30 mei fietst het team de beruchte Mont Ventoux op, om 1500 euro sponsorgeld per persoon in te zamelen.
 
Omroep P&M maakte TV-opnamen van de Kick Off Party in Helden. De uitzending van deze reportage is op dinsdag 21 januari vanaf 18.00 uur en wordt telkens ieder uur herhaald. De uitzending is ook te bekijken via deze website. Kijk in het menu bij Televisie - Uitzending Gemist Televisie.