Menu

Twitter feed Omroep P&M

Teams gezocht voor Code 1894: durf jij het aan?

Na het succes van Code 1894 komt de kennisquiz van Peel en Maas dit najaar weer terug op tv. In deze quiz nemen in elke aflevering verschillende teams het tegen elkaar op. Ook dit seizoen test presentatrice Carla Hermans de kandidaten over hun kennis van Peel en Maas. Dat doet ze dit keer samen met Sjoerd Groothuis. Van actuele gebeurtenissen, geschiedenis, dorpsontwikkelingen, politiek, kunst, cultuur tot muziek; alles komt aan bod. Voor deze uitzendingen zijn we op zoek naar enthousiaste teams bestaande uit vier personen.

Omroep P&M zoekt teams van vier personen die mee willen doen aan de quiz. Dit gebeurt in een ontspannen setting aan tafeltjes, waarbij de teams antwoorden geven op vragen. Dit zijn zowel open als meerkeuze vragen. Na elke aflevering gaat er één team door naar de halve finale. De winnaars van de halve finales spelen tegen elkaar in de finale.

Durf jij het aan om met vrienden, klasgenoten, collega’s mee te doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar redactie@omroeppenm.nl onder vermelding van Code 1894. De opnames duren ongeveer 1,5 uur en vinden vanaf september in de avonduren plaats in de Fabriek in Maasbree.


Foto's: De Beeldfactorij