Menu

Twitter feed Omroep P&M

Theaterwerkplaats Maasbree ontvangt scholieren

De bezoekers van de Theaterwerkplaats van het Mafcentrum gaan samenwerken met basisschoolleerlingen uit Maasbree. Deze samenwerking maakt deel uit van een partnerschap dat de Theaterwerkplaats heeft met de openbare basisschool in het dorp. Leerlingen en bezoekers van de theaterwerkplaats zullen samen gaan koken en creatief bezig zijn met hout. De bedoeling is om deze activiteiten 1 keer per twee weken plaats te laten vinden, steeds op de vrijdagochtend.

Tentoonstelling
Aansluitend op het initiatief zal er op vrijdag 7 juli ook een tentoonstelling worden georganiseerd. Bezoekers kunnen dan zien hoe de kinderen en de medewerkers van de theaterwerkplaats samen te werk gaan en wat de resultaten zijn van hun inspanningen.

Theaterwerkplaats
De Theaterwerkplaats is een vorm van dagbesteding voor jongeren, gericht op het werken vanuit de eigen interesses. Om deel te nemen hebben jongeren geen formele zorgindicatie nodig. Wel worden ze ondersteund door zorgprofessionals, die de jongeren helpen ontdekken wat ze leuk vinden om te doen en waar hun kwaliteiten liggen.