Menu

Twitter feed Omroep P&M

Top111 StembusTour

Op vrijdag 9 februari (de vrijdag voor carnaval) wordt bij Omroep P&M voor de tweede keer de Top 111 uitgezonden. Dit is een lijst met de populairste vastelaovesnummers aller tijden. Sinds enkele weken kan iedereen zijn of haar favoriete top 11 doorsturen via een stemformulier op de website van Omroep P&M. Komende zaterdag rijdt Omroep P&M met een speciale stembus door Peel en Maas om de stemmen van de luisteraars op te halen!

Om 11.11 uur start de tour bij het kantoor van de Rabobank in Panningen. De Laatkomers zullen hier op passende wijze de stembustour starten, waarna de bus een tour maakt door heel Peel en Maas. Elk half uur zal de stembus in een andere dorpskern staan. Dit is de hele middag live op de radio te volgen. ‘Het doel is om uiteindelijk zoveel mogelijk stemmen op te halen, zodat de Top 111 ook écht van de inwoners van Peel en Maas is’, aldus André Halmans, een van de presentatoren. De route en de ‘haltes’ van de stemtour is te vinden op www.omroeppenm.nl. Daar kun je ook je stem uitbrengen.

In 2017 stonden Bjorn en Mieke op de eerste plek met ‘1000 Sterre’. ‘Ook dit jaar krijgt het duo uit Venray veel stemmen, maar is dat genoeg om de eerste plek te prolongeren?’, vraagt André zich af. Stemmen kan tot en met woensdag 31 januari. De Top 111 wordt vervolgens op 9 februari de hele dag op Omroep P&M uitgezonden.