Menu

Twitter feed Omroep P&M

Topper Kessel-Grashoek centraal bij P&M Sport

Komend weekend weer een grote diversiteit aan sporten, dus ook bij Omroep P&M Sport.

In een iets kortere uitzending dan gebruikelijk op zaterdag vanaf 19.00 uur kijken we vooruit naar de voetbalderby en topper Kessel-Grashoek. Te gast in de studio is dan ook VV Kessel-trainer en Kesselnaar John Paulissen. Wat kunnen we in het eerste jaar als trainer in zijn eigen dorp na de overstap vanuit Beringe van hem verwachten? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld. Verder aandacht voor de Limbra Cross en spreken we met trainer/coach Nico Maessen van de volleybaldames van VC Kessel die hun koppositie verdedigen.

Op zondag zal de genoemde topper vanaf sportpark De Roode Egge live te volgen zijn. Daarnaast worden ook alle ontwikkelingen bij de andere 8 Peel en Maas-teams gevolgd.

Verder wordt er terugblikt op de beugelwedstrijden in de ereklasse van zaterdagavond met o.a. derby Maasbree-Meijel, de volleybalcompetitie met de ongenaakbare heren van Asterix, de zaalvoetbalderby tussen ZVV Beringe en Inter ’80 en de BeNe-liga wedstrijd Herpetz Bevo HC-Quintus met Lambert van Berlo. Ook zullen er interviews zijn over de verrichten van HCPM, de derby in de schietsport tussen HSV en ’t Kogeltje en de paardensport in De Vosberg. Met trainer Roel Schreurs wordt direct na afloop teruggeblikt op Panningen-Bieslo.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.