Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Topwedstrijden live bij P&M Sport

Komend weekend zullen twee handbaltoppers live te volgen zijn bij Omroep P&M Sport.

Op zaterdag zal P&M Sport meereizen met de heren van Bevo HC naar Hasselt, waar het team van trainer Jo Smeets in de BeNe-Liga speelt tegen de nummer 2 Hubo Initia Hasselt. Na de zwaarbevochte zege op Vise afgelopen week is winst in België min of meer een must om plaatsing voor de play-offs in eigen hand te houden.

Op zondag zal de topper in de dames hoofdklasse tussen BSAC en ESC ’90 uit Stein. De dames van trainer Marcel van Lier zijn koploper en willen deze positie in de eigen sporthal D’n Adelear zeker verdedigen tegen de huidige nummer 2.

Te gast in de studio is de 12-jarige Tijn van Kuijk. Deze talentvolle zwemmer is genomineerd als talent van het jaar bij de komende Sportgala Peel en Maas. Met trainer Rob Jacobs van Helden zal de voetbaltoto gespeeld worden.

Verder aandacht voor volleybal met trainer/coach Christian Meulendijks van de VC Grashoek-dames, tafeltennis met Joris van Eekeren van het eerste team van fusievereniging Fortus en de derby in de schietsport tussen HSV en ut Kogeltje met Ron Burhenne.

Ook een interview vanuit Italië met wielrenster Sabrina Stultiens uit Meijel over haar verrichtingen in Australië, België en de wedstrijd van dit weekend in Italië.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.