Menu

Twitter feed Omroep P&M

TV-programma 'Peel en Maas in beweging'

In samenwerking met Vorkmeer, huisartsen en beweegcoaches zendt Omroep P&M vanaf 2017 het TV-programma 'Peel en Maas in beweging' uit. In dit TV-programma worden elke dag oefeningen aangeboden waar iedereen aan kan deelnemen.

Er worden oefeningen aangeboden die aan tafel uitgevoerd kunnen worden. Deze oefeningen worden vakkundig geleid door buurtsportcoach Tiny Valckx. De mensen kunnen deze oefeningen thuis volgen en uitvoeren. Het doel is om op deze manier meer ouderen aan het bewegen te krijgen.

De uitzendingen worden elke dag om 10.30 uur en 15.30 uur op het tv-kanaal van Omroep P&M uitgezonden. Elke uitzending bevat enkele oefeningen die regelmatig worden herhaald. Ook is er aandacht voor valpreventie en geeft huisarts Jolanda Verstraten achtergrondinformatie over de werking van het lichaam en het nut van de oefeningen. 

Evaluatie
Maar wat vindt u eigenlijk van dit programma? Laat het ons weten! We hebben een vragenlijst gemaakt die gaat over uw ervaringen met het TV-programma 'Peel en Maas in beweging'. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. De vragenlijst wordt anoniem en vertrouwelijk gebruikt. 

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSeaNGsLYwhUUClxFvpF8Ka-tzm2s7kOTMYnXJtJ0tDb1mGw/viewform