Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ut P&M Hoés 2016 haalt ruim 16.500 euro op

Ut P&M Hoés heeft ruim €16596,78 euro opgehaald voor onderzoek naar hersentumoren. Het definitieve eindbedrag werd woensdag in een speciale uitzending op Omroep P&M bekend gemaakt. Het geldbedrag is voor Stichting Arjan en Walk4Brains Meijel om onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Dagelijks sterven er mensen die getroffen worden door een hersentumor, waarvoor op dit moment nog geen behandeling mogelijk is. Beide stichtingen zetten zich in om onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.

Vlak voor kerst stond Omroep P&M een hele week in het teken van de actie. Sjoerd Groothuis, Carla Hermans en Rob van Soest maakten van 16 t/m 18 december bijna 50 uur lang radio voor het goede doel vanuit een glazen huis op het Raadhuisplein in Panningen. Bezoekers konden een plaatje aanvragen in ruil voor een donatie. Dat gebeurde massaal. Ook ondernemers en scholen kwamen in actie voor Ut P&M Hoés.

Na het einde van de actie zijn er nog enkele acties uitgevoerd. Zo haalde Het Bouwens €2576,10 op voor Ut P&M Hoés en verkocht Omsels Slaap en Woonadviseurs in Panningen een bed voor €1600,-.

Omroep P&M dankt alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers voor hun medewerking of donatie.